Afla care sunt cele mai rezistente cosuri de fum – sisteme de evacuare pentru siguranta casei tale

269

Cosarii din zilele noastre nu se mai plimba cu cablurile pe umar pe strada, ci folosesc echipamente de ultima generatie cand merg sa inspecteze cosuri de fum. Odata cu noile sisteme de incalzire de tip semineu, focar sau soba metalica, se ia in calcul si construirea cosuri de fum adecvate. Evacuarea fumului si sistemul de ventilatie reprezinta aspecte vitale pentru o functionare in siguranta si pentru cat mai mult timp a sistemului de incalzire.

Experti in ale focului

SEMINEE EXPERT este o echipa de specialisti in seminee si focare cu lemne care pot recomanda solutia potrivita pentru orice proiect. Sunt unici importatori romanesti pentru focare de semineee NORDPEIS, KALFIRE, SPARTHERM si CARBEL si au un atelier de creatie care e pregatit oricand pentru orice proiect de personalizare. De asemenea, expertii companiei construiesc si instaleaza cosuri de fum din ceramica si inox de la producatori renumiti cum sunt TONA, EONTOP METALOTERM sau SKAMOL. Toate pentru a crea o atmosfera calda si relaxanta in caminul tau, cu minime eforturi de intretinere si un maxim de confort.

Asa semineu, asa cos de fum

Daca aveti in minte un semineu preferat, atunci alegerea unui cos de fum este oarecum limitata la necesarul acelui semineu. De exemplu, pentru un semineu cu gaz nu aveti nevoie de un cos de fum cu o protectie de 700C, fiind suficienta o evacuare concentrica clasica de tipul celei de la centrala termica. In cazul unui termosemineu sau a unui semineu sau focar cu lemne cu o putere calorica mare, desi producatorii promit ca temperatura gazelor de evacuare nu depaseste 270C trebuie sa investiti intr-un cos de fum mai rezistent.

Cosurile de fum din inox sunt folosite in general in scop industrial pentru ca suporta temperaturi foarte mari, sunt rezistente la coroziuni chimice, sunt flexibile si cu diametru variabil, rapid de instalat si au costuri mai scazute. EONTOP METALOTERM le recomanda si pentru proiectele mai mici, unde costurile si durata montajului scad considerabil.

Cosurile de fum din ceramica sunt furnizate de TONA, specialisti in ceramica si in sisteme de izolare a caldurii. Au o structura mai complexa si mai grea decat cele din inox, sunt cu triplu strat, din ceramica/ samota la interior, vata minerala rezistenta la foc la mijloc si exterior din beton usor.

Ambele variante de cosuri de fum pot fi acoperite cu diferite sisteme de roci sau materiale pentru fatade pentru a fi integrate constructiei, dar toate lucrarile trebuie realizate de specialisti care sunt atenti la detaliile care conteaza.

SEMINEE EXPERT are o experienta de peste 10 ani in domeniu si peste 10.000 de cosuri de fum instalate care inca sunt in garantie. Oferta lor cuprinde peste 20 de sisteme de evacuare din inox sau ceramica si fiecare cos de fum are o garantie intre 10-30 de ani, iar cu intretinerea corespunzatoare cu siguranta durabilitatea este mult mai mare.

Puteti afla mai multe despre instalarea si intretinerea cosurilor de fum de pe site-ul de prezentare sau la telefon, sau vizitati showroom-ul SEMINEE Expert .

Date de contact:

Online: seminee-expert.ro

Telefon: 0721 280 587 / 0784 292 820 / 0744 207 437

E-mail: office@seminee-expert.ro

Showroom: Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti (Tel: 0 21 659 65 19)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.