Inovatia in gastronomie este sustinuta de echipamentele profesionale

0
44

Daca activezi in domeniul HORECA stii, cu siguranta, cat de important este sa ai echipamentele gastronomice potrivite. Pentru restaurantele de tip fast-food, cantine, cafenele sau hoteluri, echipamentele gastronomice sunt extrem de importante pentru realizarea unor meniuri gustoase si calitative, fara ca alimentele sa isi piarda din proprietati.

TC Romania, spre exemplu, iti pune la dispozitie o gama larga de produse, printre care echipamente gastronomice, camere si echipamente frigorifice, racitoare de bere si solutii pentru instalatiile de climatizare si ventilatie, la preturi extrem de competitive. Experienta vasta si colaborarea cu producatori de renume, au transformat TC Romania intr-un brand local de renume, membra a grupului TC compus din tari precum Croatia, Ungaria, Serbia, Slovacia si Cehia.

De la utilaje si accesorii, la cuptoare gastronomice, roboti prelucrare legume, boluri sau tigai, TC Romania iti ofera cele mai calitative produse HORECA, precum si consultanta specializata si transport gratuit in toata tara.

Evolutiile si trendurile culinare, sunt sustinute, incurajate si diversificate de dezvoltarea gamelor de echipamente HoReCa, menite sa ofere suportul necesar pentru realizarea unor preparate complexe si care sa reduca din timpul efectiv de lucru al bucatarului, astfel incat acesta sa isi poata focusa atentia pe realizarea unor noi combinatii, a unor noi retete.

Ce inseamna echipamente gastronomice profesionale?

In primul rand, investitie in calitatea preparatului, care atrage si clietul multumit. Mai mult, echipamente gastronomice profesionale aduc si un randament mai bun in bucatarie, astfel incat munca sa fie eficientizata, timpul de preparare sa fie mai scurt, iar gustul absolut delicios.

De cealalta parte, echipamentele gastronomice HORECA, fiind de calitate superioara, functioneaza ireprosabil si nu se uzeaza rapid (ca in cazul electrocasnicelor traditionale). Desi preturile sunt mai ridicate, investitia in astfel de echipamente va aduce cu sine nu doar clienti multumiti de preparate, cat si un profit mai mare.

Dintre echipamentele comercializate de TC Romania amintim cuptoarele de pizza, carucioarele de servire si debarasare, liniile de gatit profesionale sau pllitele cu inductie. La acestea se adauga echipamente pentru pregatire, elemente neutre pentru bucatarii si masini profesionale de spalat vase, vesela ori pahare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.