Afla despre avantajele unui polistiren expandat de aici!

219
Publicitate

Ce trebuie sa cunosti despre materialele ca acest polistiren expandat

Izolarea unei anumite suprafete se poate face cu ajutorul diferitelor materiale, fiecare dintre ele avand propriile sale avantaje si dezavantaje. In articolul de astazi, vom discuta despre polistiren expandat si cum sa-l folosim.

Publicitate

In functie de necesitatile proiectului dvs., polistiren expandat se poate dovedi cea mai buna alegere. Acest tip de polistiren expandat s-a dovedit a fi cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de izolarea unei anumite case.

Are anumite caracteristici care pot fi utilizate in diverse proiecte si s-au dovedit a fi utile.

De ce le place producatorilor materialele din polistiren?

Desi exista mai multi concurenti pe piata materialelor izolante, polistiren expandat este inca unul dintre cele mai populare materiale. Nu numai la nivel local, ci si pe intreaga piata atunci cand vine vorba de aceasta utilizare. Cel mai mare avantaj este ca nu este usor afectat de factori externi si are o viata lunga. Exista, de asemenea, multe tipuri de alegere. Acest lucru garanteaza, de asemenea, o versatilitate mai mare. De exemplu, dimensiunea acestui material poate varia in functie de situatie. Dimensiunea acestui material poate fi chiar intre 1 si 20 cm.

Cum se instaleaza acest material?

Suprafata care urmeaza sa fie instalata este curatata foarte bine pentru prima data si apoi se aplica un adeziv special in jurul placii de circuite in forma de banda si latimea trebuie sa fie de aproximativ 5 cm. Apoi, placa de polistiren expandat a fost plasata pe adeziv si presata. Dupa presare, adezivul va ocupa aproximativ 50% din suprafata placii.

Placile de circuite trebuie instalate unul langa altul de jos in sus. Dupa ce intregul perete este acoperit, acestea sunt fixate cu stifturi speciale. Introduceti stifturile in tabla pana cand capetele lor sunt usor ingropate in ea. Mesteru Manole recomanda amplasarea a aproximativ 6 pini pe metru patrat.

Dupa ce placa de polistiren expandat este instalata si fixata cu stifturi, va fi utilizata o plasa de otel speciala, iar apoi trebuie acoperita cu un strat de mortar gros de aproximativ 5 mm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.