Albirea dinților – un capriciu sau o necesitate?

6

pexels-photo-1236678Chiar dacă ai o rutină formată ce implică repetarea procesului de igienizare de 2 sau 3 ori pe zi, clătirea cu apă de gură și curățarea spațiilor interdentare cu ață, tot nu ai dinții pe care începi să ți-i dorești tot mai mult. Stai fără grijă, căci nu ești singura persoană care se confruntă cu această problemă. De multe ori, putem să ne lăsăm pradă discursurilor influencerilor sau persoanelor pe care le admirăm, iar ulterior să ne dăm seama că nevoile noastre sunt diferite.

“Am observat o confuzie a pacientilor privind tehnicile de albire dentara, acest lucru provenind probabil din varietatea mare de metode de albire lansate pe piata. Cand cauti pe Google “ albire dinti “, primesti o sumedenie de informatii, din pacate nu in intregime corecte. Nu toate variantele sunt eficiente…ba mai mult, unele din ele pot fi chiar periculoase. De aceea, este foarte bine sa va consultati medicul dentist pentru a identifica varianta optima pentru albirea dintilor si pentru a alege o solutie personalizata.”

Ce trebuie sa stii daca vrei sa iti albesti dintii

Despre albirea dentara se pot povesti foarte multe: exista produse si metode de albire dentara la domiciliu comercializate in mod curent in farmacii sau supermarketuri ( paste de dinti,apa de gura etc), produse profesionale pentru albirea acasa ( pe care vi le ofera doar medicul dentist), precum si produse destinate procesului de albire profesionala in cabinetul dentar.

Albirea “over the counter”, oferita in afara cabinetului stomatologic (pastele de dinti “ minune” care promit un zambet de Hollywood ) nu realizeaza din pacate decat cel mult o depigmentare a dintilor prin indepartarea petelor de cafea sau de ceai, spre exemplu, insa nu albesc efectiv dintii. Acestea atrag de multe ori printr-un pret mai scazut insa eficienta este minima. Pe de alta parte, un tratament profesional pentru albirea dintilor, condus de un medic dentist, este mult mai eficient.

Cea mai căutată modalitate de albire a dinților este desigur cea profesionala,din cabinetul stomatologic.. Durează între 30 de minute și două ore în funcție de necesitățile persoanei în cauză, dar și a tehnicii folosite. Albirea se va vedea într-o singură zi, după doar câteva minute petrecute în cabinetul stomatologic dar dintii continua sa se albeasca si in zilele urmatoare deci culoarea finala se obtine dupa 10-14 zile. Preferatul specialistilor de la DENTAPLUS este sistemul Philips Zoom! Acesta nu afectează smalțul dinților, nu creează efecte secundare, iar dinții se vor bucura pentru timp îndelungat de un alb imaculat. Procedura nu este dureroasa si este considerata a fi cel mai eficient tratament de albire a dintilor. Beneficiile albirii dentare prin aceqsta metoda sunt numeroase: are efect imediat, dintii isi pastreaza culoarea timp indelungat, nu afecteaza smaltul dintilor, nu provoaca sensibilitate si nu are efecte secundare.

S-a demonstrat că albirea dinților este una dintre cele mai solicitate proceduri de estetică dentară din întreaga lume. Indiferent pentru ce tip de albire optezi, trebuie să știi că igiena și alimentația pe care le ai sunt și ele piese de rezistență în menținerea danturii perfecte și sănătoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.