Alege un aparat dentar modern, usor de purtat si extrem de eficient!

550
Publicitate

Purtarea unui aparat dentar este fundamentala pentru rezolvarea problemelor ce tin de pozitionarea dintilor sau muscatura acestora. In termeni stomatologici, relatiile anormale dintre dinti – cum ar fi inghesuirile dentare sau, dimpotriva, spatierea excesiva a acestora – poarta denumirea de malpozitii. La randul lor, malocluziile desemneaza problemele de muscatura, atunci cand arcada superioara calca incorect pe arcada inferioara, fiind vorba de o relatie anormala intre mandibula si maxilar.

De toate aceste probleme se ocupa, insa, cu succes, ortodontia. Aceasta presupune purtarea unui aparat dentar, fiind ramura stomatologiei care implica prevenirea, diagnosticarea si tratamentul tuturor iregularitatilor dentare. Aceasta ramura a stomatologiei propune solutii complete pentru rezolvarea oricaror malpozitii sau malocluzii, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Intr-adevar, aparatul dentar nu are menirea doar de a oferi un zambet perfect si uniform, ci si o dantura perfect functionala, cu o muscatura corecta pe termen lung care sa evite uzura dintilor in timp.

Publicitate

Cu toate acestea, din cauza sarmelor specifice unui aparat dentar si a fortei care actioneaza asupra dintilor, ideea unui tratament ortodontic este deseori respinsa de catre pacient – fie din considerente estetice, fie din cauza lipsei de confort. Dar in prezent, astfel de motive sunt doar niste mituri ce tin de domeniul trecutului. Acum poti recurge la un aparat dentar modern, usor de purtat si extrem de eficient, care iti va oferi rezultate maxime in cel mai scurt timp fara a fi nevoit sa faci prea multe compromisuri din punct de vedere al vietii sociale sau a te simti rusinat!

Asadar, iata ce variante ai in materie de aparate dentare, daca vei apela la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti sau Pitesti:

Aparat dentar transparent Safir
Ideal pentru o viata sociala activa, acest aparat este insesizabil si foarte discret, fara a permite acumularea resturilor bacteriene si fara a se colora in timp. Aceasta performanta se datoreaza suprafetei sale perfect uniforme. Totodata, aparatul Safir confera un grad ridicat de confort datorita faptului ca se muleaza pe smaltul dintilor, urmarind anatomia fiecarui dinte in parte si fixandu-se puternic pe suprafata acestuia. Manevrarea aparatului se face foarte usor, prin interventii scurte si rapide din partea medicului ortodont. Pe langa obtinerea unui zambet perfect, acest aparat contribuie si la ameliorarea fizionomiei afectate de dintii care nu calca in mod corect.

Aparat dentar invizibil Incognito
Fara a fi deloc incomod sau rusinos de purtat, acesta inlocuieste cu succes aparatele clasice cu bracketi si sarme, fixandu-se in spatele dintilor. Incognito poate fi personalizat 100%, pentru fiecare dinte in parte, datorita amprentei luate prin tehnologia computerizata CEREC CAD/CAM. Aparatul este extrem de eficient, fara a necesita o purtare pe termen foarte lung, si nu afecteaza vorbirea. Totodata, acesta nu creeaza senzatia neplacuta de gust metalic.

Aparat dentar invizibil Invisalign
Sistemul Invisalign reprezinta, de asemenea, o alternativa moderna la aparatele cu brackets si sarme. In acest caz, indreptarea dintilor se face cu ajutorul unor alignere transparente, personalizate si detasabile. Fiecare aligner este fabricat in mod individual si personalizat conform amprentei dentare a pacientului. Forta aplicata asupra danturii si perioada de actionare sunt controlate constant, oferind confort maxim. Astfel, deplasarea dintilor are loc treptat, odata cu inlocuirea fiecarui aligner.

Asadar, acum e mai simplu ca oricand sa apelezi la un tratament ortodontic. Pentru programari, contacteaza-ne la numarul de telefon 0374 475 555!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.