Oftalmologie – sfaturi de la medicii specialisti

48

Intr-un consult de ochi de oftalmologie in Bucuresti, un specialist va poate evalua capacitatea de a va concentra pe anumite obiecte si de a le recunoaste.

In timpul unui consult oftalmologie in Bucuresti, veti putea afla daca toti parametrii legati de organele vizuale sunt in stare buna. Este bine sa cunoasteti simptomele care indica necesitatea de a vedea un medic, dar, in acelasi timp, trebuie sa stiti ca trebuie sa consultati in mod regulat pentru a gasi probleme medicale fara simptome.
oftalmologie
In unele cazuri, chiar si fara simptome specifice, este necesar sa aveti o consultatie la ochi in Bucuresti pentru a va asigura ca viziunea dvs. nu este afectata in aceasta perioada.

In ce situatii trebuie sa mergi la sectia de oftalmologie

Trebuie sa efectuati astfel de inspectii in urmatoarele situatii:

  • Pentru prima consultatie, parintii trebuie sa-si aduca copiii la varsta de 6 luni, iar urmatoarea consultatie va avea loc la varsta de 3 ani.
  • Apoi, este condus regulat la fiecare doi ani pana cand copilul creste;
  • Pentru persoanele peste 61 de ani, se recomanda repetarea o data pe an.
  • Pentru copiii sub 10 ani, se recomanda verificarea ochilor la fiecare sase luni;
  • De la 10 la 17 ani, trebuie sa efectuati astfel de inspectii asupra copilului dvs. cel putin o data pe an;
  • De aici pana la varsta de 60 de ani, timpul pentru examinarile oculare a scazut. Faceti o examinare a ochilor cel putin o data la doi ani;
  • Dar 70 de ani mai tarziu, pe masura ce varsta creste, riscul de boli oftalmice creste, de aceea, in fiecare an, trebuie sa reveniti la clinica de oftalmologie pentru examinari oculare.
  • Pe de alta parte, persoanele cu diabet sau glaucom trebuie sa vada si o clinica speciala de ochi in Bucuresti cel putin o data pe an.

Clinica Romgermed dispune de sectie de oftalmologie cu medici foarte instruiti, cu o vasta experienta in domeniu. Alege cu incredere echipa medicilor Romgermed!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.