„As” in productie publicitara: panouri publicitare, standuri expozitionale si display-uri POSM de calitate superioara, la HeadPrint

269

De mai bine de zece ani, HeadPrint, unul din jucatorii puternici ai pietei de print digital si nu numai, isi multumeste clientii prin lucrari de calitate, executate impecabil. Cu o gama variata de servicii complete, creative, realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie, HeadPrint da tonul in materie de productie publicitara.

 

HeadPrint ofera o gama variata de servicii de print digital, realizare de proiecte indoor/outdoor de mici si mari dimensiuni, dar si de productie publicitara, un domeniu in care atentia la detalii si calitatea sunt extrem de importante, influentand foarte puternic imaginea propagata de companii. Iar HeadPrint, companie care lucreaza cu echipamente de ultima generatie, executa lucrari fara cusur.

 

Portofoliul HeadPrint cuprinde mai multe tipuri de productie publicitara, cum ar fi literele volumetrice din diferite materiale, casete si firme luminoase, sisteme Prolight, totem-uri, productii speciale, display publicitar POSM, panouri publicitare, standuri expozitionale, directionale si sculpturi de butaforie.

 

Printre cele mai comandate obiecte de productie publicitara se numara panourile publicitare, care sunt, la randul lor, impartite in trei categorii: panouri simple, din plexiglas, dibond si komatex, panouri metalice cu banner tensionat pe structura si panouri metalice cu picioare metalice fixate in sol. Panourile publicitare HeadPrint pot fi folosite fie temporar, fie permanent si pot avea formate si dimensiuni diferite.

 

Display-ul publicitar POSM este, de asemenea, un produs popular printre clienti. HeadPrint poate produce o gama larga de display-uri publicitare POSM. Confectionarea POSM-urilor se realizeaza in baza unei proiectari detaliate, din diferite materiale, printre care plexiglas, PVC, aluminiu, inox, otel, tabla s.a. Displayerele publicitare POSM pot fi dupa caz POSM neluminate sau POSM luminate cu ajutorul tehnologiei led.

 

Toate produsele HeadPrint au o garantie de minimum 12 luni si sunt livrate rapid, prin serviciul de curierat, in toata tara. In functie de cantitatea comandata, clientii pot beneficia de reduceri substantiale la comenzile date direct pe site. De asemenea, istoricul fiecarui client este inregistrat, asa ca cei care comanda frecvent de pe site-ul HeadPrint vor avea parte de conditii preferentiale.

 

 

Mai multe detalii si informatii despre serviciile oferite de HeadPrint puteti gasi pe site-ul oficial al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.