Cand este util un trimmer electric tip motocoasa?

199
Publicitate

Daca ai investit mii de lei intr-un gazon bine intretinut, stii ca nu prea poti face comparatii intre trimmer electric si motocoasa. Amandoua isi fac treaba lor si amandoua te ajuta sa obtii un gazon frumos tuns intr-un timp relativ scurt. Dar sunt situatii in care este mai bine sa achizitionezi doar unul dintre aceste dispozitive. Cand este, deci, util un trimmer electric tip motocoasa?

Publicitate

Ce sa alegi, trimmer sau motocoasa?

Trimmerul de la BricoUtil face parte din categoria dispozitivelor obisnuite de taietoare de iarba si are acces mai ales in zonele unde masina de tuns iarba nu ajunge. Functioneaza pe motor electric si il poti folosi atat in zonele mai dificile ale terenului, cat si pe intreaga arie a zonei verzi pe care o detii. Ai nevoie, totusi, de alimentare la reteaua electrica, iar acesta este probabil singurul dezavantaj pe care il ofera acest trimmer electric tip motocoasa Hyundai.

Are o greutate mica, de doar 1.3 kg, si un diametru de taiere de 230 mm. Motorul are o putere de 250 W, suficienta pentru a tunde o arie extinsa intr-un timp relativ scurt. Pentru ca este dotat cu sistem de taiere „Tap&Go”, trimmerul electric tip motocoasa Hyundai de la BricoUtil deruleaza usor firul in cazul in care ai nevoie, chiar in timp ce tunzi iarba cu trimmerul.

Comutatorul de pornire si oprire este mare si usor de manevrat, astfel incat punerea in functiune a trimmerului ofera confort optim. Pe de alta parte, pornirea unei motocoase electrice este mai greoaie si necesita multiple incercari pana cand are loc arderea care porneste motorul.

Comparativ cu trimmerul electric, motocoasa are o putere mai mare si este mai eficienta cand vrei sa tunzi aceeasi suprafata. Insa motocositoarea nu te ajuta prea mult atunci cand vrei sa tunzi iarba de langa un gard sau din jurul pomilor. Daca trimmerul nu rateaza niciun fir de iarba, cu motocoasa poti sa ajungi doar cat iti permite marginea cositoarei – deci vei ramane cu o banda de cativa centimetri cu iarba inalta.

Cum functioneaza trimmerul electric tip motocoasa Hyundai

Cei mai multi apeleaza la acest tip de taietor de iarba pentru toaletarea zonelor unde nu poate sa ajunga masina de tuns iarba. Trimmerul electric tip motocoasa Hyundai de la BricoUtil are un pret mic si functioneaza cu ajutorul unui fus care invarte o bucata de linie de plastic dur care, atunci cand loveste iarba, o taie.

Asadar, trimmerul electric functioneaza similar cu o freza si foloseste firul de plastic pentru a tunde gazonul si buruienile. Este ideal in zonele limita si de margine, pe teren accidentat si la colturile casei, insa nu colecteaza iarba tunsa, precum unele masini de tuns iarba.

Atat trimmerul, cat si motocoasa vin cu avantaje si dezavantaje. Alege trimmerul electric tip motocoasa Hyundai de la BricoUtil si vei taia iarba cu precizie in locurile cele mai greu accesibile din gradina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.