Vino in laborator analize pentru un set complet de examinari

150
Publicitate

Laborator analize Synlab te asteapta

Synlab este o companie medicala care ofera servicii de laborator, diagnostic si sanatate in Europa, avand filiale in mai multe tari, printre care si Romania. In continuare, vom explora in detaliu serviciile de laborator analize oferite de Synlab.ro.

Publicitate

Servicii de laborator oferite de Synlab.ro

Synlab.ro ofera o gama larga de analize medicale, de la cele de baza, precum hemoleucograma, glicemia sau colesterolul, pana la cele complexe, precum teste genetice sau markeri tumorali. Printre analizele oferite se numara:

Hematologie – aceasta ramura a medicinei se ocupa cu studiul sangelui. Synlab.ro ofera o serie de analize hematologice, precum hemoleucograma completa, numarul de trombocite, numarul de reticulocite, numarul de granulocite sau analiza sangelui pentru detectarea anemiei.

Biochimie – aceasta ramura a medicinei se ocupa cu studiul substantelor chimice prezente in organism. Synlab.ro ofera o serie de analize biochimice, precum analiza glicemiei, analiza colesterolului, analiza trigliceridelor, analiza proteinelor serice sau analiza acidului uric.

Imunologie – aceasta ramura a medicinei se ocupa cu studiul sistemului imunitar si al reactiilor imune ale organismului. Synlab.ro ofera o serie de analize imunologice, precum analiza anticorpilor anti-HIV, analiza anticorpilor anti-HCV (hepatita C), analiza anticorpilor anti-HBs (hepatita B) sau analiza anticorpilor anti-Toxoplasma gondii.

Microbiologie – aceasta ramura a medicinei se ocupa cu studiul microorganismelor, cum ar fi bacteriile, virusurile si fungii. Synlab.ro ofera o serie de analize microbiologice, precum analiza urinei pentru detectarea infectiilor urinare, analiza scaunului pentru detectarea parazitilor intestinali sau analiza secretiilor pentru detectarea infectiilor cu bacterii sau fungi.

Genetica – aceasta ramura a medicinei se ocupa cu studiul informatiei genetice si al modului in care aceasta influenteaza sanatatea si dezvoltarea umana. Synlab.ro ofera o serie de teste genetice, precum teste de paternitate, teste pentru detectarea anomaliilor cromozomiale sau teste pentru detectarea mutatiilor genetice asociate cu cancerul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.