Cat de repede evoluezi cu ajutorul WellCode? Recenzii: ”Cand am intrat, nu stiam sa afisez “Hello Word”, iar acum fac aplicatii!”

5
Cat de repede evoluezi cu ajutorul WellCode? Recenzii: ”Cand am intrat, nu stiam sa afisez "Hello Word", iar acum fac aplicatii!” 1
wellcode recenzii

Ritmul de invatare si de evolutie in orice proces este pur subiectiv, el fiind influentat de efortul depus de fiecare, de implicare si de pasiune. Majoritatea cursantilor WellCode marturisesc insa ca ritmul de invatare si de evolutie pe platforma este unul intens si recompensator, deopotriva.

In cadrul sesiunilor de WellCode Recenzii, fostii si actualii cursanti ai mentoratului WellCode vorbesc despre cat de multe cunostinte au reusit sa dobandeasca intr-un timp relativ scurt.

Fac parte din acest program de mentorat de aproximativ un an de zile si pot sa spun ca e una dintre cele mai bune decizii pe care am luat-o in ultimii ani. Cursul este foarte bine structurat si are in spate o logica de invatare aparte, solutiile le gasesti singur cu ajutorul sfaturilor primite, iar cel mai important este ca poti sa inveti in ritmul tau. Exista call-uri specializate pe diferite capitole in care se rezolva probleme sub indrumarea mentorilor, astfel incat sa exersezi si sa-ti antrenezi gandirea logica pentru rezolvarea lor. Am inceput cu C++, am aprofundat Java, SQL, iar acum lucrez la miniproiecte cu Javascript. Cu siguranta n-as fi reusit sa ajung la nivelul de acum fara indrumarea si incurajarile lor, in special atunci cand ma blocam si nu gaseam o rezolvare”, a povestit Vlad, in cadrul propriei sesiuni de testimoniale inregistrate pe pagina de WellCode Recenzii.

Cat de repede evoluezi cu ajutorul WellCode? Recenzii: ”Cand am intrat, nu stiam sa afisez "Hello Word", iar acum fac aplicatii!” 2
wellcode recenzii

Emi, un alt cursant WellCode, a subliniat si el caracterul subiectiv al timpului si a confirmat ca determinarea fiecaruia influenteaza in mod decisiv ritmul de evolutie si timpul de invatare. Tanarul a marturisit ca timpul estimat de Petru Trimbitas, fondatorul programului de mentorat WellCode, pentru atingerea obiectivului este unul realist. ”Petru spunea ca in cinci luni, cu minimum 15 ore lucrate pe saptamana, putem ajunge sa ne angajam. Eu mi-am propus sase luni”, incheie Emi.

Ionut a marturisit si el ca a simtit o imbunatatire a nivelului de cunostinte, asemenea colegilor sai.

Sunt in programul de mentorat WellCode de aproximativ opt luni. Nu am avut niciun contact cu programarea pana la WellCode. In aceste opt luni, am rezolvat sute de probleme cu diferite grade de dificultate. Am invatat bazele C++, Java si SQLite, plus alte informatii foarte utile”, a povestit si Ionut, in cadrul propriei sesiuni de WellCode Recenzii.

Stefan a spus si el ca in numai zece luni a reusit sa invete sa dezvolte singur aplicatii, desi a plecat de la zero cunostinte in domeniu. ”Eu sunt in program de zece luni si mai am foarte putin pana cand voi trimite CV-uri pentru angajare la firme. De subliniat ca am intrat in program fara sa stiu sa afisez «Hello Word», iar acum reusesc sa fac aplicatii si rezolv probleme de algoritmica in C++ si Java. Dupa parerea mea, este o investitie in tine care va da roade! Big up WellCode”, a explicat Stefan.

Ce este WellCode?

Platforma WellCode este un suport de teorie si practica, iar programul de mentorat este ca o carte interactiva. Programul de mentorat WellCode a fost fondat de Petru Trimbitas, in urma stagiilor de parctica efectuate la Facebook si Google, in Statele Unite ale Americii.

Programul de mentorat asigura asistenta permanenta din partea mentorilor, care ofera sprijin neconditionat cursantilor. Mentorii WellCode isi propun sa-i invete pe cursanti cum sa invete, cum sa se raporteze la evenimentele din viata lor, cum sa depaseasca esecurile si sa se mentina productivi, indiferent de situatie. Toate aceste obiective se resimt si asupra vietii personale a cursantilor.

Pe parcursul mentoratului, cursantii invata sa-si dezvolte gandirea, astfel incat sa poata trece de interviurile tehnice si softskills si sa se angajeze sau sa obtina un internship. 95% dintre cei care au finalizat programul WellCode lucreaza in IT.

Intra pe site-ul WellCode si consulta oferta completa a programului de mentorat. Urmareste testimonialele fostilor si actualilor cursanti inregistrate pe paginile WellCode Pareri si WellCode Recenzii. Nu ezita si programeaza-ti o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode pentru a te convinge. Asta e sansa ta pentru un job mai bun si o viata mai buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.