Cum poți identifica rapid candidații de care ai nevoie cu un software recrutare?

181
Publicitate

Atunci când ești în căutarea candidaților potriviți pentru compania ta, un software recrutare este soluția optimă la care poți apela. După angajarea lor, poți utiliza un soft organigrama pentru a-i include în structura vizuală a organizației. Aceste soluții digitale eficientizează semnificativ activitatea departamentului de resurse umane, pentru a avea un flux optim al sarcinilor zilnice.

Alege un soft performant de recrutare

Publicitate

Recrutarea este un proces esențial în orice companie, deoarece angajarea celor mai buni candidați contribuie semnificativ la atingerea obiectivelor. Cu toate acestea, procesul de recrutare poate fi adesea complicat și consumator de timp. Din aceste motive, poți alege un software recrutare pentru a identifica într-un timp scurt candidații care se potrivesc nevoilor organizației tale. În completarea acestui program, poți implementa un soft organigrama, pentru a genera în format vizual structura internă a companiei.

Cum te ajută un software recrutare?

Un program de recrutare îți eficientizează gestionarea procesului de recrutare și selecție a candidaților, astfel încât să-i găsești pe cei potriviți pentru compania ta într-un timp scurt. Cu acest software, gestionezi toate etapele procesului de recrutare, de la colectarea CV-urilor, trimiterea unor notificări către aplicanți și chiar trimiterea ofertei de angajare. 

De asemenea, dacă dorești să afișezi structura ierarhică a companiei într-o reprezentare grafică, alege un soft organigrama. Programul îți permite afișarea relațiilor dintre funcții, departamente, și dintre angajați în mod individual. Având la îndemână o structură vizuală a rolurilor, a responsabilităților și a relațiilor dintre angajații, generată cu un soft organigrama, toți membrii companiei vor știi la cine să apeleze pentru diverse solicitări.

Beneficiile folosirii unui software recrutare

  • Eficientizarea procesului de recrutare

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării unui software recrutare este că eficientizează procesul de recrutare. Munca manuală, repetitivă este minimizată, astfel poți identifica mai rapid cei mai potriviți candidați pentru nevoile organizației tale. Poți importa CV-uri din platforme recrutare, poți organiza proiecte și echipe de recrutare, pentru a identifica rapid specialiștii care să se potrivească nevoilor de moment ale companiei.

  • Reducerea costurilor de recrutare

Un alt beneficiu al utilizării unui software de recrutare este reducerea costurilor asociate operațiunilor de recrutare. Economisirea resurselor financiare se realizează, spre exemplu, prin reducerea nevoii de a apela la servici de recrutare externe.

  • Gestionarea CV-urilor

Un software recrutare simplifică gestionarea și organizarea CV-urilor primite, oferind posibilitatea de a aplica filtre, astfel încât să găsești cele mai potrivite CV-uri pentru un anumit post de muncă. Prin urmare, procesul de selecție se desfășoară mult mai rapid decât în lipsa unei soluții software dedicate.

  • Trimiterea unor notificări către aplicanți

Aplicația poate fi utilizată și pentru a le trimite aplicanților răspunsuri despre stadiul procesului de recrutare în timp util sau pentru a le solicita anumite documente. Astfel, ai parte de o comunicare optimă cu candidații.

UCMS by AROBS, partenerul tău în procesele de recrutare

Pentru a identifica rapid candidații potriviți pentru compania ta, alege să utilizezi un software recrutare de la UCMS by AROBS. Funcționalitatea este inclusă în True HR, aplicația complexă de resurse umane dezvoltată de UCMS by AROBS. În cadrul acesteia, mai pot fi regăsite module pentru onboarding, evaluare, training, pontaj, un portal pentru angajați sau un soft organigrama. True HR este o aplicație configurabilă, care poate acoperi o gamă largă de nevoi din orice domeniu de activitate. Află mai multe detalii despre soluțiile UCMS by AROBS printr-un email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.