Soft pontaj și soft salarii – Instrumente de bază pentru digitalizarea afacerii

79

Atunci când ne gândim la soluții digitale pentru business-ul nostru, un soft pontaj și un soft salarii se află printre cele mai utile și căutate instrumente. Ele au scopul de a eficientiza activitatea departamentului de resurse umane, oferind metode simple de a colecta datele de prezență și de a efectua calculul de salarii. De aceea, profesioniștii HR își doresc să aibă de parte de astfel de aplicații, care să fie configurabile pentru a le acoperi cât mai mult nevoile.

Evidență clară a prezenței angajaților cu un soft pontaj

Colectarea pontajului angajaților poate fi realizată foarte ușor cu ajutorul tehnologiei, fiind foarte utilă în special companiilor cu puncte de lucru multiple, sau cu angajați care lucrează în format hibrid. Un soft pontaj permite obținerea datelor de prezență de la terminalele de control acces, unde e necesară o cartelă electronică pentru intrare și ieșire. Ulterior, acele informații sunt introduse într-un soft salarii pentru operațiunile de payroll. În plus, o persoană responsabilă, cum ar fi specialistul HR, poate introduce într-un soft pontaj un program prestabilit al angajaților, urmând să intervină în cazul în care au existat între timp zile de concediu medical, zile de concediu de odihnă, absențe, ore suplimentare efectuate sau alte situații neprevăzute. 

Creșterea productivității și reducerea volumului de muncă

Utilizarea unui soft pontaj îi ajută pe manageri să observe productivitatea salariaților și să determine modalități de îmbunătățire a eficienței în cadrul organizației. De asemenea, introducerea datelor de pontaj într-un soft salarii contribuie la reducerea volumului de muncă al departamentului de resurse umane. În acest fel, multe dintre operațiunile manuale, repetitive sunt înlocuite de digitalizare și sunt economisite materiale consumabile. Prin urmare, specialiștii HR pot folosi mai mult timp pentru activități care să dezvolte compania, alături de operațiunile administrative.

Utilizează un soft salarii pentru a simplifica procesele de salarizare

Procedurile complexe de payroll se pot realiza mai ușor cu ajutorul unui soft salarii, aplicație folosită pentru a gestiona și calcula plățile către angajați. Soluția digitală permite operațiuni rapide de salarizare, utilizând elemente variabile, precum datele de prezență importate dintr-un soft pontaj. Totodată, aceasta pornește de la baza de calcul la care adaugă toate celelalte variabile necesare: prime, bonusuri, tichete de masă și altele. Un soft salarii este o platformă ce beneficiază de o securitate sporită și este actualizată în permanență cu modificările legislative. Acest aspect este esențial pentru a realiza corect calculul salariilor, pentru a nu fi nevoie de modificări ulterioare. Poate fi dificil să fii la curent mereu cu toate actualizările din domeniul salarizării și al taxelor, iar aici îți vine în ajutor un soft salarii. Împreună cu un soft pontaj, îți simplifică sarcini complexe și consumatoare de timp pentru a avea parte de un flux mai rapid a operațiunilor de adminstrare de personal și payroll.

UCMS by AROBS îți oferă instrumente digitale de bază pentru afacerea ta

Alege digitalizarea proceselor de HR cu un soft pontaj și un soft salarii, pentru a simplifica munca specialiștilor tăi. Cu aplicații intuitive și rapide, ei își pot îndeplini sarcinile mult mai ușor, iar birocrația este redusă la minimum. UCMS by AROBS, o companie cu peste 25 de ani de experiență pe piața soluțiilor software din România, îți poate oferi atât un soft pontaj, cât și un soft salarii pentru nevoile business-ului tău. Aplicațiile sunt configurabile, astfel încât să se potrivească particularităților din companiile care activează în diverse domenii.

True HR și dp-Payroll sunt două sisteme complexe dezvoltate de UCMS by AROBS, care au rolul de a eficientiza operațiunile de administrare personal și salarizare. Contactează specialiștii de la UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424 și află mai multe despre soluțiile lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.