Ce este și cum se diferențiază o mașină de spălat rufe profesională de una obișnuită

88
Publicitate

Când proprietarii de restaurante, cafenele, hoteluri sau pensiuni se confruntă cu problema spălătoriei, mulți iau o decizie care la prima vedere este cea mai simplă și mai accesibilă, și anume să cumpere o mașină de spălat rufe profesionala cu uscător de uz casnic. 

Publicitate

Proprietarul argumentează cam așa: „Voi lua o mașină de spălat cu o încărcare de 10 kg de la o marcă cunoscută. Producătorul este bun, ceea ce înseamnă că mașina spală bine și costă mai puțin decât o mașină de spălat rufe profesională. Dar în condițiile moderne de astăzi, „bun” nu atrage întotdeauna clienții, deoarece, totul trebuie să fie „excelent”. 

Resursa permisă a mașinilor de spălat rufe de uz casnic nu depășește de obicei 10 cicluri pe săptămână, iar criteriul principal de alegere a unei mașini de spălat rufe profesionale, este diferența de cost pe care o simte cumpărătorul în comparație cu aparatele electrocasnice de uz casnic.

Mașina de spălat rufe profesională: ce oferă?

Spre deosebire de modelele casnice, echipamentele profesionale au o marjă de siguranță mai mare și pot lucra timp de 8-20 de ore continuu. Când utilizezi o mașină de spălat rufe de uz casnic în acest mod, durata de viață a acesteia este de aproximativ un an. 

Durata de viață a echipamentelor profesionale este de până la 25 de ani și poți găsi utilaje profesionale de spalat rufe pret promoțional, care îți vor oferi doar avantaje. Utilajele de spălat profesionale au un ciclu scurt de spălare: 40-60 minute (de 2-3 ori mai scurt decât ciclul unui echipament de uz casnic convențional). Garanția completă pentru mașina de spălat profesională este de la 1 an și până la 5 ani garanție limitată (numai cu piese gratuite).

Prezența unui microprocesor și utilizarea dozatoarelor profesionale de detergent pot realiza economii semnificative de detergent pentru rufe, apă și electricitate. Ciclul de spălare la o mașină de spălat rufe profesională (de exemplu lenjerie de pat din bumbac sau salopete din aceeași compoziție) depinde de program și durează în medie 40-70 de minute pentru lenjeria ușoară și moderat murdară; pentru lenjerie foarte murdară și lenjerie cu un procent ridicat de pete de grăsime, sânge – până la 90 min.

Durata ciclului de uscare pentru uscătoarele profesionale este de 1,5-2 ori mai scurtă decât pentru cele casnice. Durata de viață este aceeași ca și pentru mașinile de spălat rufe obișnuite.

Mașinile de spălat rufe profesionale pot funcționa până la 20 de ore pe zi, dar au nevoie și de o pauză tehnologică de 2-4 ore. Este suficient să efectuezi întreținerea echipamentului în timp util și va funcționa fără probleme mai mult de un an. Prin urmare, atunci când alegi un furnizor, este important ca acesta să aibă propriul service, pentru ca piesele de schimb necesare să fie întotdeauna disponibile în depozitul acestuia. 

Eficiență superioară în spălarea rufelor: Descoperă avantajele unei mașini de spălat profesionale!

Utilaje profesionale de spalat rufe pret promoțional

Spre exemplu, timp de 8 ore cu o mașină de spălat rufe profesională vei finaliza 10 cicluri de spălare, iar cu una casnică doar 4.

Sunt disponibile utilaje profesionale de spălat rufe preț promoțional, moderne cu control cu ​​microprocesor. Există două opțiuni: un set standard de programe din fabrică – de la 5 la 10 sau un microprocesor complet programabil cu 99 de programe. 

Acesta din urmă îți va permite să-ți creezi propriile programe de spălare, ținând cont de specificul și gradul de murdărie a rufelor, precum și de compoziția materialelor. Cu un distribuitor automat de detergent și programând microprocesorul pentru o serie de programe necesare, poți rezolva câteva probleme importante. 

Spălarea la mașini de spălat rufe profesionale nu necesită personal înalt calificat (doar se apasă pe butonul de pornire, iar mașina va porni singură, alegând cantitatea de detergent pe care o adaugă la o anumită etapă de spălare). Este exclus să alegi singur cantitatea de detergent și procesele de spălare. Aceasta, odată programată își începe ciclul de spălare, alegând tot ce este necesar. Astfel, rezultatul spălării este excelent.

Corpul și tamburul echipamentelor de spălat profesionale sunt din oțel inoxidabil. În plus, mașinile de spălat rufe profesionale sunt echipate cu dispozitive eficiente de amortizare, elemente de încălzire puternice, viteză mare a tamburului și capacitatea de a folosi apă caldă.

Mașinile de spălat profesionale fiabile și funcționale au o marjă mare de siguranță și își amortizează rapid costul. Au multe avantaje. Sunt ușor de utilizat și oferă spălarea rufelor calitativ. Au o capacitate mare de încărcare. Au o durată mare de viață, iar cu funcționare zilnică intensivă și continuă, durata medie de viață a unei mașini de spălat rufe profesionale este de 7-10 ani. 

Au posibilitatea de reglare independentă a modurilor și parametrilor de spălare a lenjeriei. Reduc timpul ciclului de spălare cu elemente de încălzire puternice. Au sistem de dozare a detergentului și beneficiază de service, reparație și garanție. Oferă un consum mai economic de resurse (apă, electricitate și detergenți).

Ca și client, poți beneficia de promoții mașini de spălat rufe profesionale, care pot varia în ceea ce privește procentul, oferind astfel, anumite economii. De asemenea, mulți retaileri oferă promoții mașini de spălat rufe cu posibilitatea de a plăti în rate. 

Promoțiile și reducerile de preț îți permit să economisești bugetul firmei și în același timp, să cumperi mașini de spălat rufe profesionale de la producători de renume. Magazinele de echipamente profesionale pot oferi și combinații cu alte accesorii, cum ar fi detergent sau soluții pentru tartru. Alege  utilaje profesionale de spălat rufe preț promoțional și nu vei avea decât de câștigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.