Colonoscopie | aici ai informatii complete si recomandari

317
Publicitate

Fie ca ai avut nevoie sau nu de procedura de endoscopie pana in momentul de fata, este bine sa fii informat in legatura cu ce inseamna aceasta.

Publicitate

Cand vine vorba de procedura de endoscopie, aceasta este folosita pentru a investiga esofagul, stomacul sau duodenul. Procedura nu este una dureroasa, astfel ca din aceasta privinta nu trebuie sa va faceti griji. De asemenea, nu veti prezenta nici efecte adverse.

Ce este aparatul cu care se efectueaza o astfel de analiza?

Aparatul cu ajutorul caruia se efectueaza o colonoscopie este un instrument medical de mare precizie, subtire si flexibil, dotat la unul din capete cu un dispozitiv optic si sursa de lumina ce capteaza si transmite in timp real imagini din interiorul colonului.

O analiza de colonoscopie este cea mai buna solutie pentru descoperirea polipilor intestinali, zonelor ulcerate, tumorilor, diverticulilor si anumitor zone inflamate sau hemoragice. De asemenea, in cadrul acestei investigatii se poate preleva biopsie de la nivelul colonului sau rectului, si in plus, pot fi extirpate formatiunile tumorale existente la acest nivel. Ai mai multe detalii accesand link-ul urmator: https://clinicaromgermed.ro/endoscopie/

Colonoscopie si endoscopie – sunt aceleasi lucruri?

In caz ca nu erati lamuriti, o colonoscopie si endoscopie nu inseamna acelasi lucru, desi, intr-un fel sau altul, aceste proceduri sunt asemanatoare.

Atat una, cat si cealalta, sunt folosite de catre medici cu scopul de a efectua o analiza amanuntita a mucoasei tractului digestiv. Cu toate acestea, endoscopia presupune introducerea unui endoscop pe cale orala pentru a examina esofagul, stomacul si duodenul, pe cand o colonoscopie se ocupa de analiza intestinului gros.

Indiferent ca aveti nevoie de o endoscopie sau colonscopie, medicii de la Clinica Romgermed din Bucuresti va stau la dispozitie cu cele mai performante aparaturi pentru ca dumneavoastra, in calitate de pacienti, sa beneficiati de cele mai bune conditii si sa uitati de teama de analize.

Clinica Romgermed se ocupa de sanatatea dumneavoastra in ceea ce priveste mai multe ramuri ale sanatatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.