Creează-ți noi piese de mobilier, chiar la tine acasă

184
Publicitate

Moda se schimbă de la sezon la sezon, iar asta nu doar în ceea ce privește vestimentația. Chiar și în domeniul amenajărilor interioare există o serie de tendințe care se schimbă periodic. Fiecare persoană își amenajează casa după stilul propriu și bugetul pe care îl deține. 

Publicitate

 

Poți fi la curent foarte ușor cu tendințele amenajărilor interioare cu o simplă căutare pe internet. În ultimul timp, multe persoane au început să își creeze propriile piese de mobilier, iar acest trend este în continuare în creștere. 

Mobilier la modă pentru un stil minimalist

Atunci când alegi un stil minimalist pentru amenajarea casei tale trebuie să ții cont de câteva detalii reprezentative pentru acest mod de decorare a locuinței. Culorile folosite sunt de obicei unele neutre, de obicei nuanțe de gri, maro sau alb cu diferite accente ușoare de culoare, dar nu culori aprinse. Mobilierul este format uneori doar din niște rafturi prinse folosind o bormasina makita pe perete. Astfel, poți chiar tu să îți montezi aceste piese de mobilier. 

O canapea cu 2 locuri acompaniată de comodă și o măsuță de cafea pot fi piesele centrale din camera de zi. Piesele de mobilă metalice, cum ar fi măsuțe sau chiar și rafturi, se încadrează de minune în acest stil. Folosind materialele și aparaturile potrivite, printre care un debitor metale, îți poți crea singur genul acesta de mobilier. 

Mobilier pentru un stil clasic

Stilul clasic este puțin mai dificil de prelucrat acasă, însă dacă ești pasionat de lucrul cu lemnul și ai uneltele necesare îți poți crea piese cum ar fi scaune, măsuțe sau suporturi pentru plante. Acestea sunt niște piese importante în amenajarea clasică a încăperii tale. Suporturile pentru flori vor arăta foarte bine și vor completa spațiul, deoarece la stilul clasic se merge pe încăpere plină, pentru a da impresia de zonă călduroasă, primitoare. 

Bibliotecile sunt și ele niște piese importante în amenajarea clasică. Acestea pot fi făcute către de tine, sub forma unor rafturi din lemn masiv. Eleganța și utilitatea pe care le au, le fac niște piese de nelipsit dintr-o amenajare clasică. 

Înainte de a încerca să îți creezi singur piese de mobilier, te sfătuim să te documentezi foarte bine înainte pentru a te asigura că dispui de toate materialele necesare. Totodată, internetul este plin de diverse tutoriale, așa că nu strică să dai un ochi pentru a vedea mai exact care este procesul pe care trebuie să îl urmezi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.