CRM – gestionează activitățile externe și interne din compania ta

325
Publicitate

CRM sau Customer Relationship Management reprezintă o soluție software destinată business-urilor care își doresc să creeze procese eficiente și să multiplice vânzările companiei. SoftManager CRM+ acoperă activitățile întreprinse în compania ta, activități precum: automatizarea vânzărilor, ofertare, generare automată a contractelor, facturare, gestiune stocuri, suport tehnic, service, marketing și nu numai.

Toate lead-urile companiei vor fi centralizate în sistemul CRM pentru o mai bună acuratețe a informațiilor. Cu ajutorul acestei aplicații poți urmări fiecare prospect, de la primul contact până la închiderea vânzării propriu-zise. Pentru fiecare pas de vânzare se pot seta sarcini și termene limită astfel încât întotdeauna echipa ta de vânzări va știi care este următorul pas în procesul de vânzare.

Publicitate

După transformarea prospecților în clienți, se vor emite contracte și facturi, acestea fiind generate automat pe baza unor șabloane predefinite în aplicație. Toate aceste facturi și contracte vor fi structurate în SoftManager CRM+ având o evidență clară asupra lor. Ai posibilitatea de a defini reguli de facturare automată pentru abonamentele clienților sau alte servicii taxabile periodic.

Când vine vorba de gestiunea stocurilor, CRM te va ajuta să știi în orice moment stocurile de produse și materialele de care dispui. Poți urmări și controla procesul de producție începând de la comanda materialelor până la vânzarea produselor în stare finită.

Totodată și tichetele clienților care au nevoie de suport tehnic pot fi centralizate în acest sistem gestionând eficient interacțiunea cu partenerii de afaceri. Procesul și viteza de răspuns se va optimiza odată cu centralizarea acestora.

Ai posibilitatea de a crea campanii de marketing pentru a transmite informații benefice partenerilor tăi și să urmărești în timp real rata de deschidere a acestora.

Dacă compania ta are în componența ei și un magazin destinat paCRM – gestionează activitățile externe și interne din compania ta 1rtenerilor de afaceri, persoane juridice, îți recomandăm să dezvolți o platformă B2B cu ajutorul căreia partenerii tăi să poată comanda produsele tale la doar câteva click-uri distanță. Această platformă este asemănătoare unui magazin online, însă la platforma B2B, partenerii se vor autentifica cu un user și o parolă generate de aplicația WEB.

Pentru informații suplimentare și o ofertă de preț atât pentru CRM cât și pentru platforma B2B, scrie-ne la adresa optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.