Cum se intretine un incarcator de laptop Fujitsu?

371

La inceput, cand cumperi un notebook, arata impecabil, este nou si curat ca lacrima. Insa odata cu trecerea zilelor, acesta se umple de praf ori de firimituri, daca ne referim la taste. Ca orice accesoriu, si incarcatorul de laptop Fujitsu trebuie sa fie foarte bine curatat si intretinut, ca sa poata sa functioneze la paramtri normali.

Citeste si instructiunile de folosire

In primul rand, trebuie sa il stergi foarte bine de praf, pentru ca acesta se depune si poate sa afecteze partea din interior a mufei care face legatura cu laptopul. Eliminarea prafului se poate face foarte simplu, folosind o carpa uscata, confectionata din bumbac.

Nu este bine sa stergi incarcatorul de la laptop atunci cand este in priza, deci primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte sa te apuci de curatare este sa il scoti din priza. Un alt sfat este sa cureti incarcatorul la lumina zilei, pentru ca atunci se vad cel mai bine toate impuritatile. De asemenea, atunci cand este lumina vezi foarte bine si daca firul este cumva deteriorat, caci pot exista probleme in ceea ce priveste cablul care protejeaza firele cre fac transportul de energie. Acel cauciuc trebuie sa fie intact, sa nu aiba urme de zgarieturi si sa nu fie dezlipit. In cazul in care gasesti unul sau mai multe locuri pe parcursul firului de incarcare care nu sunt izolate cum trebuie, atunci trebuie sa iei masuri. Ceea ce trebuie sa faci este sa pui o banda izolatoare, pana in momentul in care vei merge cu laptopul la reparat. Poti, de asemenea, sa cumperi un incarcator de laptop Fujitsu nou, cu care sa il inlocuiesti pe cel vechi, care are probleme de functionare.

Nu uita, de asemenea, sa citesti si instructiunile de folosire ale unui incarcator de laptop Fujitsu, este un pas important pe care trebuie sa il faci, pentru ca asa stii foarte bine si cum sa il folosesti si ce nu trebuie sa faci ca sa nu cumva sa se deterioreze.

 

Tine, de asemeena, incarcatorul de laptop departe de surse de caldura, precum caloriferul, pentru ca poate sa dauneze. Cum sa alegi un incarcator, specialistii de la laptop-direct te invata direct pe youtube!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.