DDD Nord – o firma specializata in dezinsectie din Bucuresti

253

dezinsectie bucurestiDDD Nord este o companie din Bucuresti, care presteaza servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie atat in Bucuresti, cat si in Iasi, Cluj-Napoca, Constanta sau Bacau. Principalele aspecte care au atras succesul acestei firme din Bucuresti sunt seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza toti clientii.

Este de precizat faptul ca firma DDD Nord din Bucuresti este o companie 100% autorizata in efectuarea lucrarilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Mai exact, aceasta firma de dezinsectie din Bucuresti a obtinut autorizatii precum cele de la: Directia de Sanatate Publica, Autoritatea Sanitar Veterinara, Autorizatia de Functionare eliberata de Primarie, dar si alte autorizatii si certificari pentru personal, buna practica sau ISO.

Orice companie care detine un astfel de set de autorizatii si cercetari poate fi considerata o companie care presteaza in cele mai bune conditii servicii de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie.

Acesta firma se adreseaza atat persoanelor fizice, persoanelor juridice, cat si institutiilor publice.

Serviciile de dezinsectie prestate de DDD Nord

Serviciile de dezinsectie sunt de doua tipuri in functie de scopul acestora. Asadar, intalnim servicii de dezinsectie preventive sau profilactice, care au ca scop impiedicarea inmultirii insectelor, bacteriilor si a germenilor, dar si servicii de dezinsectie terapeutica sau curative, care au ca scop distrugerea insectelor si a bolilor infectioase.

Preturile practicate de acesta firma de dezinsectie difera de mai multe aspecte precum: timpul alocat prestarii lucrarii, tipurile de daunatori prezenti, gradul de infestare sau consumul si tipul de substanta utilizata. Pe website-ul propriu, firma DDD Nord prezinta cateva informatii legate de preturile pentru o lucrare de dezinsectie impotriva gandacilor sau plosnitelor.

In cazul unei lucrari de dezinsectie tantari, calculul este unul mult mai complex, care are la baza marimea spatiului vizat pentru dezinsectie. In acest caz, pentru prestarea serviciului este utilizat un atomizor puternic, care creaza un nor dens de insecticid.

De cele mai multe ori lucrarile de dezinsectie trebuie repetate cu regularitate. De exemplu pentru agentii economici alimentari sau nealimentari, precum si pentru unele institutii publice sau asociatii de proprietari exista obligativitati reglementate prin lege.

Motivul principal pentru care dezinsectia trebuie repetata sta in gradul de infestare. Daunatorii de tip insecte depun foarte rapid oua, care nu pot fi distruse prin nicio substanta toxica si atunci trebuie asteptata fecundarea si eliminarea noilor daunatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.