De ce ai nevoie de kinetoterapie

700
Publicitate

kinetoterapieSemnificatia conceptului de “kinetoterapie” depinde de tara in care termenul este utilizat. De exemplu, in SUA, kinetoterapia se refera la metode care utilizeaza forta si miscarea mecanica. Acestea sunt masajul, kinetoterapie exercitii pentru coloana, exercitiile de fizioterapie, terapia manuala etc. Deci, kinetoterapia  in tara noastra este tot ceea ce nu este medicina. Unele metode de kinetoterapie se afla la mijloc intre terapia medicamentoasa si metodele de fizioterapie – de exemplu, fonoforeza si electroforeza, in care medicamentele sunt livrate in tesuturi folosind ultrasunete sau impulsuri electrice. Unele metode de kinetoterapie necesita echipamente complexe si costisitoare, altele pot fi facute acasa utilizand instrumentele disponibile.

Publicitate

Kinetoterapia – ca metoda suplimentara de tratament

Expertii cred ca kinetoterapia este necesara pentru 60% dintre pacientii aflati in tratament in spitale, 80% dintre pacientii tratati in clinici si toti, fara exceptie, vizitatori ai unor cabinete de kinetoterapie Bucuresti. Kinetoterapia este o metoda suplimentara de tratament care permite unei persoane sa accelereze recuperarea vindecarii coloanei vertebrale de 1,5-2 ori, sa reduca riscul de efecte secundare si sa reduca riscul de recadere. Metodele de kinetoterapie activeaza rezervele interne ale organismului si capacitatile sale de protectie-compensatorii. Kinetoterapia executata corect face posibila reducerea dozelor de medicamente. Pe langa exercitii, kinetoterapia joaca, de asemenea, un rol important in ameliorarea durerii si accelerarea vindecarii. Cu ajutorul laserului, ultrasunetelor si a altor echipamente similare, vindecarea poate fi mai rapida si cu toate acestea, kinetoterapia efectuata de terapeut reduce durerea si optimizeaza miscarea.

Pretul unei sedinte de kinetoterapie

In prezent, kinetoterapia este acceptata chiar si in cazuri de paralizie, recuperare postoperatorie si diferite alte traume. Acest lucru nu se limiteaza doar la leziuni sportive, ci este o terapie super-speciala. Nu este necesar sa ai referinte daca esti un pacient cu dureri si dureri ocazionale, cum ar fi durerea acuta in spate si gat sau coloana vertebrala. Poti contacta direct un kinetoterapeut, iar pretul pentru o sesiune este destul de convenabil. Astfel, la un pret accesibil poti scapa de durerile care te macina zi de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.