De ce sa alegi salonul de cosmetica Antica Studio

269

De ce sa alegi salonul de cosmetica Antica Studio 4

Salonul de cosmetica Antica Studio si-a castigat rapid dragostea si increderea unui public larg de clienti. Acest salon cosmetica Bucuresti este vizitat de femei de toate varstele si fete tinere, precum si de barbati, care doresc sa arate elegant, luminos, atractiv. De asemenea, mamele si bunicele vin la salon cosmetica,  deoarece doresc sa-si schimbe imaginea si sa arate mai tinere, mai frumoase si mai energice.

Salon cosmetica – Preturi

Printre clientii obisnuiti exista barbati tineri, deoarece usile salonului Antica Studio sunt deschise tuturor celor care apreciaza stilul si frumusetea pielii, aici putand gasi o gama larga de servicii cosmetice, destinate transformarii externe si interne. De asemenea, vei descoperi ca intregul complex de proceduri se executa in sali spatioase si luminoase, cu scaune confortabile si servicii atente.

Unul dintre principiile cheie ale salonului Antica Bucuresti este costul fidel al serviciilor. A fost stabilit un cost adecvat al manoperei maestrilor cosmetologi, tinand cont de timpul petrecut pentru un tratament cosmetologic. Nu exista preturi super-ieftine pentru servicii, datorita faptului ca munca de calitate a unui specialist competent si a materialelor profesionale folosite nu poate fi ieftina.

Pentru a te asigura ca acest salon cosmetica practica un pret rezonabil pentru proceduri, consulta lista de preturi a salonului Antica Studio. Costurile serviciilor vor surprinde placut pe cei mai fideli vizitatori. Toti angajatii salonului de cosmetica te intampina cu o atmosfera calda si sincera, deoarece isi doresc ca fiecare client sa se simta confortabil si sa vina din nou si din nou la minunatul salon cosmetica Antica Studio pentru  proceduri cosmetice si, cel mai important, pentru o buna dispozitie.

Proceduri la salon cosmetica Antica Studio Bucuresti

Salonul beauty Antica Studio recomanda clientilor proceduri utile menite sa imbunatateasca starea pielii fetei si a corpului. Cele mai populare proceduri sunt:

  • Indepartarea parului: poti beneficia de indepartarea parului facial si din diferite parti ale corpului – axile, zona inghinala, brate si picioare – cu ceara sau cu ajutorul tehnologiei avansate.
  • Masaj facial: una dintre cele mai eficiente proceduri pentru un aspect mai sanatos, fara interferente semnificative cu corpul tau, este masajul facial.
  • Mezoterapie:o metoda unica nechirurgicala de combatere a imbatranirii pielii. Cu procedura de mezoterapie vei scapa de ridurile faciale din jurul ochilor, buzelor, nasului si vei preveni imbatranirea ulterioara a pielii. Metoda este universala si este potrivita pentru toate tipurile de piele.
  • Peeling chimic: aceste proceduri sunt considerate o modalitate eficienta de a scapa de petele de varsta, riduri, retelele vasculare, porii mariti si alte defecte cosmetice care fac pielea mai putin atractiva.
  • Peeling natural: aceasta procedura este o alternativa buna la peeling chimic. Procedura se desfasoara doar  pe baza componentelor naturale. Din pacate, nu este potrivit pentru toate afectiunile pielii.
  • Biorevitalizare : Aceasta procedura presupune introducerea acidului hialuronic in derm. Aceasta procedura hidrateaza pielea, stimuleaza fibroblastele, produce noi fibre de colagen, asigura protectie si are un efect antioxidant. Are un efect mai puternic decat mezoterapia. Procedura este ideala pentru ridurile  severe. Este una dintre cele mai bune remedii, daca nu doresti sa recurgi la chirurgie plastica, mai ales daca ai trecut de 40 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.