De ce trebuie să încerci și tu cel puțin o dată o rețetă la Slow Cooker?

306

Noul trend în materie de gătit este slow cooking-ul iar aparatul folosit, precum probabil vă dați seama deja, este Slow Cooker. Din fericire, este un trend care ar trebui să se mențină constant în timp, întrucât avantajele utilizării unui Slow Cooker cu adevărat uimitoare. Practic, un Slow Cooker folosește doar curent electric și te ajută să gătești numeroase rețete, inclusiv deserturi, cu o implicare minimă din partea ta! Cu adevărat, pare a fi visul oricărei persoane care nu își dorește să petreacă prea mult timp în bucătărie dar vrea, totuși, să aibă parte de un stil de viață echilibrat și să se bucure de mese absolut delicioase.

 

Un Slow Cooker are doar două trepte de temperatură, High și Low, ce pot fi utilizate în funcție de cât de mult timp ai la dispoziție. În modul High, rețetele tale vor fi gata în aproximativ 3,4 ore, în timp ce în modul High, rețetele vor fi gata în 7,8 ore. Deși poate să pară foarte mult timp, în realitate este extrem de simplu și de util să folosești un Slow Cooker: tot ce trebuie să faci tu este să pregătești ingredientele și apoi doar să le pui în Slow Cooker. Aparatul va face în continuare toată minunea.

 

Gătitul cu ajutorul unui Slow Cooker este o alternativă de a găti sănătos și de a adopta un stil de viață echilibrat. Practic, nu mai e nevoie să prăjești sau să coci, în Slow Cooker rețetele tale preferate vor avea un gust delicios și vor păstra toți nutrienții de care ai nevoie, fără să mai includă grăsimile pe care încerci atât de mult să le eviți. Acesta este și principalul factor care au influențaț o mulțime de oameni să gătească cu un Slow Cooker. E timpul să încerci și tu, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.