Descoperă beneficiile utilizării unei centuri lombare cu turmalină pentru spatele tău

14

Durerile de spate reprezintă una dintre cele mai populare cauze ale vizitei la medic. Şi asta deoarece disconfortul creat de acestea este unul foarte mare, care poate ascunde alte afecţiuni mai grave, pe care trebuie să le descoperi la timp, întrucât este mult mai benefic să previi, decât să tratezi. Durerile de spate pot fi provocate de foarte mulţi factori. Acestea pot fi tratate fie prin intermediul unui tratament de specialitate, fie cu ajutorul unor produse profesionale, cum ar fi centura lombară cu turmalină.

Ce este turmalina?

Turmalina reprezintă un cristal semipreţios, care la încălzire, odată ce intră în contact cu temperatura corpului uman, are proprietatea de a crea un câmp magnetic slab şi de a emite în mod natural radiaţii infraroşii cu lungime de undă lungă şi ioni încărcaţi negativ (anioni), care acţionează imediat împotriva durerilor lombare. Turmalina, fiind un element natural, nu este nocivă din niciun punct de vedere pentru organsim.

Efectele terapeutice ale acestui cristal sunt de-a dreptul impresionante, şi asta deoarece ajută la calmarea durerilor, având un efect analgezic sporit, oferă suport muscular fără să limiteze mişcarea, sporeşte metabolismul celular, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi a fluxului de fluide corporale, relaxează muşchii şi sprijină şi grăbeşte procesul de recuperare şi de vindecare. Datorită acestor proprietăţi unice, benefice asupra sănătăţii umane, turmalina este folosită de cele mai multe ori în medicina alternativă, fiind inserată în anumite ţesături, cum ar fi în centura lombară, care este unul dintre cele mai utilizate produse atunci când vine vorba de durerile de spate şi combaterea lor.

Beneficiile centurii lombare cu turmalină

Dacă vrei să oferi spatelui tău suportul optim de care acesta are nevoie, mai ales dacă lucrezi foarte mult la birou spre exemplu, o centură lombară cu turmalină este soluţia cea mai potrivită. Şi unde mai pui că datorită numeroaselor caracteristici pe care le are, te vei putea bucura de o experienţă de utilizare nemaipomenită?

Printre principalele beneficii de care ai parte odată cu un astfel de produs de specialitate se numără eliminarea durerilor lombare, reducerea inflamaţiilor, diminuarea stresului şi a tensiunii resimţite la nivelul spatelui, asigurarea unei stări generale de confort, cât și îmbunătăţirea circulaţiei sângelui.

Te bucuri de libertate de mişcare la orice pas

Centura lombară cu turmalină Better Posture Premium poate fi purtată oriunde, indiferent dacă te afli la birou, la volan, la sală sau acasă, în timp ce desfăşori anumite activităţi zilnice, fiind foarte comodă şi oferind mobilitate, pentru a te putea mişca într-un mod cât mai natural. Poziţionarea ei în jurul zonei spatelui oferă o senzaţie de căldură şi de relaxare deplină pe tot parcursul zilei. Mai mult, aceasta este ajustabilă, având curele flexibile, ceea ce înseamnă că fiecare persoană o poate regla atât cât este necesar, fiind potrivită indiferent de mărimea talei, pentru un nivel de confort sporit şi sprijin. De asemenea, datorită celor 4 suporţi verticali încorporaţi, presiunea resimţită în zona lombară va fi redusă semnificativ, astfel încât tu să te poţi bucura de rezultate semnificative încă din primele momente de utilizare.

În cazul în care nu ştii dacă se merită să investeşti într-un astfel de produs, află că centura lombară cu turmalină şi cu magneţi ofertă de Better Posture are rolul de a reduce stresul şi de a creşte stima de sine, fapt care o face să fie în topul preferinţelor unui număr mare de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.