Echipament de vanatoare – Tipuri si functionalitati

103
Publicitatelibris.ro

Echipament de vanatoare – Tipuri si functionalitati 1

Publicitateperfect-tour.eu

Oricine merge la vanatoare este in conflict deschis cu circumstantele naturii. Totusi, in natura nu exista loc de compromis. Cand vine vorba de echipament de vanatoare, este important sa se faca o distinctie clara intre ceea ce este cu adevarat necesar si aspectul exterior. 

Ai nevoie de echipament de vanatoare de camuflaj de sus in jos atunci cand vanezi sau ai nevoie de o izolatie buna si zgomot redus, care sunt mai potrivite pentru nevoile tale? Echipamentul de vanatoare este un stil de imbracaminte traditional, care reflecta articole de imbracaminte precum pulovere de vanatoare, veste de vanatoare, camasi de vanatoare sau geci de vanatoare. 

Functia este mai putin importanta aici, dar aspectul este insa important. Intre timp, aspectul militar al echipamentului de vanatoare s-a schimbat foarte mult si, mai presus de toate, a devenit functional. Aspectul echipamentului de vanatoare joaca acum un rol mai important. 

Echipament de vanatoare – Geci

Geaca este impermeabila, rezistenta la vant si robusta. Daca trebuie sa faci compromisuri in ceea ce priveste respirabilitatea, vei gasi o selectie de geci de vanatoare din materiale respirabile. Exista multe situatii si circumstante de vanatoare diferite. De aceea exista la fel de multi pantaloni de vanatoare diferiti. 

Se face o distinctie generala intre proprietatile functionale ale pantalonilor captusiti si necaptusiti. Mai mult, trebuie sa faci distinctia intre categoriile de pantaloni de iarna si pantaloni de tranzitie, care acopera o zona diferita de utilizare. 

Practic, alegerea gecii potrivite depinde de conditiile meteorologice si de tipul de vanatoare. Cand vanezi iarna, poti sa alegi un echipament de vanatoare din piele sau din material izolant, cu performanta maxima de izolare.

Echipament de vanatoare – Pantaloni

Daca esti in cautarea unor pantaloni pentru petrecerea timpului liber sau pentru dresajul cainilor, pantalonii functionali sunt la fel de potriviti ca si pantalonii impermeabili soft shell. In categoria de pantaloni de ploaie vei gasi o gama larga de modele de pantaloni cu functionalitati si un aspect deosebit. 

Caracteristicile pantalonilor buni de vanatoare sunt: un material exterior robust si rezistent la uzura, optiuni bune de depozitare si o greutate redusa. La vanatoare, o captuseala groasa a pantalonilor, este de importanta secundara.

Echipament de vanatoare – Veste

Cand vine vorba de veste pentru vanatoare, se vorbeste mai putin despre functionalitate si mai mult despre utilizarea prevazuta. Alte aspecte joaca un rol important. Aspectul este, de asemenea, important in categoria vestelor. In timpul liber, o vesta este folosita doar in scop vizual, deci nu trebuie sa indeplineasca nicio functie. 

Cu vestele de iarna, totusi, caracteristici precum proprietatile de izolare si captuseala joaca un rol major, deoarece acestea servesc de obicei principiului coaja de ceapa si, prin urmare, fac parte dintr-un concept de echipament de vanatoare. O vesta de piele, in schimb, poate fi avantajoasa pentru vanatoare si dresaj de caini deoarece este foarte robusta. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.