Emotiile noilor parinti si colaborarea cu un fotograf de botez

350

Chiar weekendul trecut am fotografiat doi tineri minunati parinti in cea mai importanta zi a puiului lor, ziua in care era crestinat. Recunosc ca a fotografia un botez este poate de sute de ori mai emotionant decat a fotografia o nunta, pentru ca totul este despre ei si copilul lor. Nunta este o desfasurare a multor momente regizate doar pentru a construi povestea acelor tineri ce se casatoresc, insa botezul este o insirare de emotii si sentimente adevarate. Oamenii prezenti la botez sunt poate deloc stresati si sunt alaturi de tinerii parinti si bebele lor cu tot sufletul. Toti sunt deosebit de emotionati si traiesc clipa botezului cu sufletul la gura.

Pentru mine a fi fotograf botez reprezinta prilejul de a oferi tinerei familii cele mai frumoase amintiri si este un privilegiu sa iau parte la un moment atat de incarcat emotional. Recunosc ca sunt si eu la fel de emotionat in timp ce fotografiez un astfel de moment frumos, fata de ziua in care sunt fotograf de nunta. Poate pentru ca totul este total diferit, sau poate pentru ca si eu sunt tata la randul meu si am trecut prin aceste momente unice.

In calitatea mea de fotograf profesionist botez incerc sa surprind cat mai bine fiecare moment important al familiei, imbratisari, lacrimi, hohote de ras, atmosfera generala, pentru a reda clientilor mei o poveste scrisa in imagini si pe care sa o traiasca la maxim ori de cate ori privesc imaginile.

Cu toate ca si eu sunt emotionat in ziua respectiva reusesc sa ma detasez si sa iau locul povestitorului fiecarui moment prin care tinerii parinti trec. Petrecerea e preferata mea dar nu pot uita momentul scufundarii bebelului. Cele doua momente reprezinta poate cea mai importanta parte a experientei in sine, pentru ca oamenii sunt prezenti cu toata fiinta si se distreaza maxim.

Toata experienta fotografica oferita clientilor mei este una deosebita, reusind sa le livrez nu doar fotografii cu ei si familia lor, ci amintiri de suflet, imagini cu viata, ilustrate care dureaza o viata. Incerc de fiecare data sa surprind nu tot ce misca, ci ceea ce conteaza si e important pentru ei. Cu totii ne dorim fotografii bune pentru facebook si alte retele sociale, dar mai mult decat atat cutotii ne dorim o fotografie pe care sa o punem in rama si la care sa ne uitam toata viata amintindu-ne de acele clipe frumoase.

Alege-ma si tu ca fotograf de botez pentru crestinarea puiului tau si vei beneficia de cele mai bune oferte si de cea mai frumoasa si placuta experienta alaturi de un profesionist cu experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.