Inchirieri auto Bucuresti in scop de afaceri

0
326

Din ce in ce mai multi soferi aleg serviciile de inchirieri auto Bucuresti atat in scop personal cat si profesional. Cei care inchiriaza o masina in scop personal, in general o fac pe termen scurt sau pe durata concediului. Pe de alta parte, oamenii de afaceri inchiriaza o masina in scop business pe o perioada mai lunga de timp. Serviciile de inchirieri auto in capitala pentru dezvoltarea si bunul mers al afacerii sunt eficiente, accesibile si foarte apreciate de angajati si angajatori deopotriva. Care sunt insa motivele pentru care inchirierile auto in scop profesional sunt servicii care asigura succesul oricarei colaborari? Raspunsul se afla in randurile urmatoare.

Inchirieri simple si rapide

In primul rand, inchirierea unei masini, chiar si pe termen lung, se face simplu si rapid in mediul online. Cu o simpla accesare a unui site web profesional, clientii isi pot asigura masina sau masinile mult dorite pentru angajatii lor. Flota de masini este foarte variata iar un mare avantaj al plasarii comenzilor online este faptul ca oamenii nici macar nu trebuie sa se deplaseze din confortul propriului birou pentru a incheia un astfel de contract.

Flota de masini variata

In general, flota de masini a unei companii de inchirieri auto Bucuresti in scop profesional este foarte variata. Sunt disponibile atat masini de lux cat si masini clasa economy, masini noi si performante sau autoturisme clasice. Parcul auto cuprinde o mare varietate de masini care pot fi inchiriate atat pe termen lung cat si pe termen scurt.

Servicii complete

In general, cei care apeleaza la serviciile de inchirieri auto in scop personal sau profesional se astepta doar sa poate inchiria masina si sa o returneze atunci cand expira contractul. De fapt, lucrurile sunt mult mai complexe. Nu complicate, ci complete. Pe langa serviciile de inchirieri propriu-zise, sunt disponibile si tractarile auto ori de cate ori este cazul, platirea asigurarii RCA CASCO, Rovinietei. Practic, clientii nu trebuie sa faca nimic altceva si nici sa cheltuiasca suplimentar pentru serviciile oferite, decat sa faca plinul de combustibil ori de cate ori este necesar acest lucru.

Kilometri nelimitati, taxe incluse, rezervare online plata la livrare

Toate aceste servicii sunt foarte importante pentru oamenii de afaceri care vor sa inchirieze pe termen lung sau chiar pe termen mediu o masina pentru ca acestia nu au timp sa faca drumuri pana la compania respectiva pentru a ridica masina sau sa tina contul kilometrilor parcursi de angajati sau colaboratori.

Nu in ultimul rand, comandarea serviciilor de inchirieri auto in scop profesional presupune economisirea timpului pretios si al banilor pe care reprezentantii companiilor le-ar fi pierdut cu siguranta daca ar fi ales achizitionarea unor masini in sistem leasing sau alta varianta prin care sa poata asigura angajatilor transportul pana la locul de munca si in delegatii.

In concluzie, inchirierea unei masini in scop profesional este cea mai buna alegere atat din punct de vedere financiar cat si din alte puncte de vedere pentru angajat si angajator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.