Kilometrii în plus sau consum prea mare? Scapă de griji cu soluțiile noastre

122

Compania SAS Grup s-a înființat în anul 2002 în București. De la început am pus accentul pe calitate în ceea ce privește serviciile pe care le oferim clienților noștri. Indiferent că este vorba despre dispozitive gps auto sau sistemul nostru de localizare gps, garanția calității SAS Grup este prezentă mereu.

Ce fel de sisteme gps poți să găsești la SAS Grup?

Întotdeauna am cosiderat că trebuie să ținem pasul cu tehnologia. Așadar, sistemele noastre GPS sunt de ultimă generație. Acestea trebuie să transmită în permanență informațiile solicitate, cu rapiditate și acuratețe. Dispozitive sunt mici și ușoare, rezistente la variații de temperatură, au un consum mic și au un sistem ce le protejează de posibile bruiaje.

Hărțile folosite de sistemele noastre sunt actualizate să ofere prezicie maximă de localizare oferind detalii precum nume de străzi, numere de casă, clădiri importante, tipul de drum sau relief.

Soluțiile software folosite sunt dezvoltate de către experții noștri și urmăresc cu precădere un aspect. Monitorizarea eficientă a vehiculelor.

Care sunt produsele noastre?

Pe lângă sistemele menționate mai sus, SAS Grup mai poate pune la dispoziția clienților diverse funcționalități precum dispozitive de identificare șofer, dispozitive care citesc calculatorul de bord, senzori sau alte dispozitive cmplementare.

Dispozitive care citesc calculatorul de bord. Câți dintre cei care coordonează flote auto nu își doresc să știe cât mai multe detalii despre exploatarea mașinii? Ei bine, cu ajutorul dispozitivelor noastre se pot afla informații fundamentale despre kilometrii reali efectuați de vehicul, turația motorului, nivelul de carburant din motor și combustibilul folosit.

Dispozitivul care permite identificarea conducătorului auto funcționeaza la fel de ușor ca și cel precedent. Sistemul este format dintr-un key readed, o sonerie, key tag și o cartelă pentru șofer. Așadar, de fiecare dată când autoturismul este deschis, cel care dorește să il conducă trebuie să se autentifice. În caz contrar, o alarmă va suna continuu până la autentificare.

Senzorii se pot integra cu sistemele gps și oferă informații despre deschiderea portierei sau a portbagajului, temperatura din interiorul vehiculului/remorcii, pornirea pompei de alimentare sau alte elemente.

Te-ai gâdit vreodată că poți să pornești sau să oprești motorul de la un buton? Și nu ne referim la cel din interiorul mașinii. Cu dispozitive noastre complementare, poți opri orice acțiune neautorizată asupra vehiculelor din flotă.

SAS Grup continua să își mențină poziția fruntașă în topul furnizorilor de servicii de monitorizare flotă și telematică din România. Mai mult decât atât, din 2018 este parte a AROBS Transilvania Software.

AROBS este una dintre cele mai mari și importante companii de IT din România cu o vastă experiență în furnizarea de servicii software. Înființată în anul 1998 în Cluj-Napoca, AROBS, cu ajutorul celor 1000 de colegi, reușeste în ziua de azi să deservească peste 7000 de clienți din 14 țări de pe 3 continete.

Chiar dacă sediul principal al AROBS Translvania Software se află la Cluj-Napoca, compania mai are birouri în țară în Baia-Mare, Iași, Suceava, Arad, Târgu-Mureș și București iar internațional în Republica Moldova, Ungaria, Germania, Olanda, Belgia, Serbia și Indonezia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.