Kivana.ro – pentru fotografii de nunta de neuitat

235

Profesionalismul acestora este dat atat de experienta acumulata de-a lungul timpului, cat si de stilurile diferite in care acestia pot realiza fotografii ce sunt duse la rang de arta.

Atuurile fotografilor Kivana.ro

Cei doi fotografi de nunta ai Kivana.ro au cateva atuuri cu care isi castiga client dupa client:

1. Disponibilitate – din dorinta de a oferi informatii care sa ajute clientul in luarea unei decizii potrivite pentru evenimentul organizat, fotografii Kivana.ro invita toti potentialii clienti la o intalnire, cu o cafea in fata, in cadrul careia vor oferi toate detaliile de care acestia au nevoie si in timpul careia vor discuta in primul rand dorintele clientului, dar vor veni si cu sugestii potrivite pentru fiecare eveniment in parte la care clientul nu s-ar fi gandit. In aceste cazuri, cel putin unul din fotografii Kivana.ro va putea veni la intalnire, iar atunci cand este posibil, amandoi.

Mergand mai departe cu disponibilitatea de care dau dovada, fotografii sunt deschisi oricand sa se deplaseze in orice locatie din tara, iar in cazul in care clientii ii solicita, se pot deplasa chiar si in strainatate.

2. Carisma – este un atu de care orice fotograf de nunta trebuie sa dispuna, fara carisma fiind foarte greu sa se reuseasca in acest domeniu. Fotografii Kivana.ro sunt comunicativi, discuta cu clientul toate cerintele si opiniile pe care acesta le are, vin cu idei care sa imbunatateasca calitatea serviciilor oferite, iar in timpul petrecerilor stiu cum sa abordeze si cum sa se comporte cu invitatii pentru a obtine pozele ideale.

3. Profesionalism – nu este dat numai de calitatea pozelor, fotografii Kivana.ro dovedindu-si profesionalismul si prin felul in care stiu cum sa se descurce in diferite situatii mai mult sau mai putin placute. Diplomatia acestora ii face sa fie cu adevarat profesionisti.

4. Stilurile in care pot realiza fotografii – fiind doi fotografi de nunta din Bucuresti cu experiente anterioare diferite, acestia pot realiza fotografii in orice stil cerut de client, de la fotografia clasica la cea moderna. Acestia vor alege stilul in functie de tema si tipul evenimentului si vor prezenta clientilor toate avantajele de care acestia beneficiaza in functie de stilul ales. Cel putin unul dintre cei doi fotografi de nunta va fi capabil sa execute fotografiile indiferent de stilul ales de client, stilurile celor doi combinate putand sa acopere orice exigenta a clientilor.

Conceptul dupa care se ghideaza fotografii Kivana.ro

Cei doi fotografi care si-au expus portofoliul pe Kivana.ro sunt mai mult decat fotografi profesionisti, sunt persoane care pun pasiune in ceea ce fac de aceea, pentru ei fotografia nu este numai o sursa de venit, ci mai inaintea acestui lucru este arta de a transpune emotiile evenimentelor in fotografiile pe care le realizeaza. Acest concept dupa care cei doi fotografi se ghideaza in ceea ce fac au rezultat in clienti multumiti de serviciile primite mai mult decat se asteptau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.