Noul magazin Marola are oferte de nerefuzat pentru tabla neagra

307
Publicitate

Ce este aceasta tabla neagra? Cum se obtine ea?

Tabla neagra este un material de constructii metalice ce beneficiaza de o foarte buna rezistenta. Acest material se obtine printr-un proces tehnologic modern si complex, ce contine o etapa de laminare la cald.

Publicitate

Otelul, materia prima din care se realizeaza acest material, in cadrul procesul de laminare, este incalzit la temperaturi foarte ridicate (peste temperatura sa de recristalizare) si apoi acesta este rulat si presat in cateva randuri printr-o serie de role speciale, pana cand se ating grosimile dorite pentru materialul finit.

Datorita acestui proces special de laminare la cald se obtine un material foarte flexibil si deloc casant, dar care este in acelasi timp foarte rezistent.

Cateva proiecte de constructie unde se foloseste acest material:

  • Piese pentru constructia liniilor de cale ferata;
  • Compartimente de depozitare in industria auto;
  • Diferite aplicatii de structura metalice;
  • Tabla neagra este perfecta pentru constructia de nave maritime;
  • Constructia de cazane si alte recipiente aflate sub presiune mare;
  • Constructia de masini si echipamente grele;
  • Productie de containere pentru transport;

Tabla neagra poate fi taiata si sudata fara probleme

In urma procesului de productie, tabla neagra beneficiaza de un foarte bun randament si o rezistenta mare la tractiune, iar astfel se potriveste foarte bine pentru utilizarea sa in proiectele in care sudura este necesara.

De asemenea, acest material este cea mai buna solutie pentru proiectele in care flexibilitatea, rezistenta si capacitatea de formare sunt cele mai importante cerinte de luat in considerare.

Tabla neagra are un foarte bun randament si o rezistenta ridicata la tractiune, fiind potrivita pentru procesele de sudura obisnuita. Tabla neagra este cea mai buna solutie pentru proiectele in care grosimea, puterea si capacitatea de formare sunt cele mai importante elemente de luat in considerare.

Sfaturi inainte de achizitia materialelor de constructie

Este extrem important ca atunci cand trebuie sa alegeti materialele pe care sa le folositi in anumite proiecte, sa stiti foarte bine diferenta dintre tipurile de otel din care acestea sunt produse, tipul de laminare pe care il au si care sunt avantajele pe care aceste tipuri de materiale vi le ofera atunci alegeti sa le utilizati pentru respectivele proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.