Plata cu cardul a ajuns și în autobuzele din Caransebeș!

519
Publicitate

 Municipiul Caransebeș asigură plata cu cardul în transportul public datorită MonePOS. Terminalul mPOS este prezent în autobuzele din oraș și integrat cu sistemul de ticketing. Călătorii pot folosi plățile digitale pentru achitarea biletului. 

Publicitate

De ce sunt utile plățile contactless?

Tehnologia contactless a revoluționat metodele de plată. Majoritatea consumatorilor și-au schimbat preferințele de plată, optând pentru utilizarea cardului, fizic sau digital. 

Simpla apropiere a cardului de POS-ul mobil face plățile contactless să fie ușor de folosit și comode, iar procesarea plății în 10 secunde oferă rapiditate.

Plata contactless a fost inițial introdusă doar pentru cardurile fizice. Ulterior dezvoltării tehnologiei financiare, au fost create portofelele digitale care înregistrează datele cardului în telefonul mobil, dezvoltând o nouă metodă de plată. Portofelele digitale oferă lejeritatea de a avea orice sumă de bani la îndemână, oriunde ai merge. În prezent, au fost dezvoltate o multitudine de dispozitive care fac posibilă plata contactless, cum ar fi: cardul, telefonul, ceasul, inelul sau recunoașterea facială. 

Cum au devenit ele necesare?

Ritmul de creștere al plăților digitale a fost accentuat și de situația pandemică instaurată în 2019, dublând numărul plăților contactless. Atât clienții cât și comercianții au optat pentru folosirea plăților fără contact pentru că sunt cea mai igienică modalitate de plată. 

Cum plățile digitale au devenit tot mai populare, oamenii au început să nu mai poarte bani cash la ei. Accesul rapid și ușor la terminalele de plată mPOS plasate în autobuze fluidizează aglomerația din autobuz. Firmele care optează pentru soluții de plată contactless se bucură de reducerea costurilor operaționale.  

MonePOS este integrat în autobuzele din Caransebeș prin conexiune Bluetooth cu sistemul de ticketing deja existent în mijloacele de transport. Forma compactă și fiabilă a POS-ului mobil îl avantajează în poziționarea sa în transportul comun. 

Călătorii din transportul local al municipiului Caransebeș pot plăti cu cardul contactless în doar 10 secunde. Dacă îți dorești digitalizarea autobuzelor din orașul tău sau ai o firmă care se ocupă de mobilitate și transport, contactează-ne pe pagina: www.monepos.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.