Rent a car Bucuresti www.rent-a-car-otopeni.ro scapa de grijile transportului

503
Publicitate

Sunt situatii in care avem neaparata nevoie de o masina pentru deplasarea intr-o anumita locatie. De exemplu daca cea personala este pentru reparatii intr-un service, nu ne ramane decat sa cautam alte variante de transport. Exista in Bucuresti nenumarate optiuni, printre ele se afla taxiurile, firmele de rent a car Bucuresti sau mijloacele deja cunoscute de transport in comun. Daca ar fi sa cautam cea mai optima varianta dintre acestea, cu siguranta optiunea pentru rent a car Bucuresti ar fi cea mai avantajoasa din mai multe puncte de vedere. In primul rand o masina de la rent a car Bucuresti, este cea mai ieftina solutie comparativ cu celelalte mijloace de transport. In alta ordine de idei alegand aceste oferte, veti beneficia de un numar nelimitat de km, asigurari incluse in pret si nu in ultimul rand de o masina de calitate ce nu are o vechime mai mare de cinci ani de zile. Printre jucatorii importanti si cautati de majoritatea clientilor, Atlass Automotive ofera intotdeauna cele mai bune si economice solutii pentru rent a car Bucuresti.

Alege tarife minime si masini economice.

Publicitate

Cererea tot mai mare pe piata de rent a car Bucuresti, este pentru masini din gama economica. Atlass Automotive prin site-ul special de rent a car Bucuresti www.rent-a-car-otopeni.ro va ofera tarife minime ce pleaca de la 13 euro pe zi in cazul inchirierilor auto pentru perioade mai lungi de 30 de zile. Masinile disponibile in flota economica, numara peste 50 de modele cum ar fi Dacia Logan, Opel Corsa sau Aveo. Masinile se pot inchiria din parcul de rent a car Bucuresti pentru perioade de minim 3 zile, iar costul pentru o astfel de perioada nu depaseste 80 de euro. Cu cat perioada de inchiriere este una mai mare cu atat tarifele devin mai mici. Un alt aspect demn de luat in calcul este faptul ca la Atlass rent a car Bucuresti, se pot inchiria masinile si fara sa mai fie nevoie sa se plateasvca garantia. In schimbul unei asigurari full casco masinile se pot inchiria si fara garantie. Acest tip de asigurare pleaca de la 5 euro pe zi in cazul masinilor din gama economica. Avantajul intocmirii unei asigurari full casco pentru rent a car Bucuresti, este dat de faptul ca raspunderea clientului este zero in cazul in care are un eveniment rutier cu masina pe care a inchiriat-o. Aceasta oferta se poate gasi doar la compania de inchirieri masini npe care am specificat-o mai sus.

Rent a car Bucuresti pentru turistii care calatoresc in capitala.

Marea majoritate a cererilor pe care le inregistreaza agentiile de rent a car Bucuresti, vin de la turistii care calatoresc in capitala. In mare parte acestia solicita inchirierile de masini direct in aeroportul din Otopeni. Compania Atlass rent a car Bucuresti are un birou de inchiriere chiar in incinta aeroportului international Henri Coanda din Otopeni. Aici clientii pot inchiria masinile direct de la biroul de inchiriere. Plata se poate face atat cu un card de credit cat si in numerar. Clientii interesati de colaborari pe partea de rent a car Bucuresti, pot face rezervarea direct in mediul online sau se pot deplasa personal la ghiseu. De aici vor fi insotiti de un reprezentant al agentiei dre rent a car Bucuresti, direct la masina, urmand intocmirea actelor de inchiriere si livrarea vehiculului.

Rezervarea pe site pentru rent a car Bucuresti.

Clientii care aleg sa faca pe site rezervarea pentru serviciul de rent a car Bucuresti, trebuie sa stie ca anularea rezervarii este gratuita in orice situatie. Compania este una din putinele care nu percep taxe suplimentare clientilor care isi anuleaza rezervarea masinii din diferite motive. Totodata aceasta agentie de rent a car Bucuresti, ofera si pachete turistice clientilor interesati, prin parteneriatele pe care le are cu mai multe agentii specializate in astfel de servicii. Partea buna este ca poti sa inchiriezi masina de la rent a car Bucuresti la un pret mic si sa beneficiei si de cazare la acelasi tarif in destinatiile turistice in care urmeaza sa calatoresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.