Tavile automotive – realizate intr-o maniera profesionista si create pentru adevaratii profesionisti

127
Publicitate

Tavile automotive - realizate intr-o maniera profesionista si create pentru adevaratii profesionisti 1

Piesele auto trebuie sa fie atent ambalate pentru a rezista conditiilor nefavorabile de transport, dar si pentru o depozitare corespunzatoare. De regula, acestea trebuie manipulate, descarcate si incarcate de mai multe ori, de aceea trebuie sa fie foarte bine aranjate in tavi automotive. In acest fel, isi vor pastra forma si utilitatea si nu se vor deteriora datorita factorilor externi, ceea ce reduce in mod considerabil pierderile nedorite.

Publicitate

De cele mai multe ori, piesele industriale sunt supuse socurilor mecanice, frecare sau chiar scurgeri, de aceea un ambalaj atent conceput ajuta ca produsele sa se pastreze intacte. In acest fel, se indeparteaza orice fel de riscuri de deteriorare.

Aceste tavi sunt realizate dintr-un plastic dur, ce separa si confera protectie pieselor din industria auto. Tavile pot avea o adancime si grosime diferita, iar diversitatea produselor oferite de Process Color face ca numarul clientilor sa fie in continua crestere. Acestea se pliaza perfect in functie de modelul pieselor de ambalat si sunt destul de rigide.

Tavile automotive sunt ideale pentru diferite necesitati

Folosind tavi automotive confectionate din materiale de inalta calitate vei beneficia de maxima eficienta in ceea ce priveste depozitarea pieselor industriale. Tavile automotive prezinta un grad sporit de protectie.

Ambalarea pieselor cu greutate mare se face in tavi cat de rezistente pentru o protectie suplimentara. La baza acestei metode de ambalare sta o tehnica care foloseste caldura si presiune pentru a modela plasticul in forma dorita.

Tavi automotive cu un design specific si atragator

Aceste tavi automotive sunt disponibile in diverse modele si pot fi modelate tinand cont chiar si de cele mai mici detalii. Isi dovedesc utilitatea atat in procesul de stivuire, cat si cel de transport. Reprezinta alegerea optima pentru ambalarea pieselor industriale si minimizeaza posibilitatea de deteriorare. Formele tavilor sunt foarte atent detaliate, astfel incat fiecare incapere sa semene perfect cu forma piesei respective.

Aceste produse fiabile rezista foarte bine in timp si sunt extrem de eficiente pe termen lung. Process Color va pune la dispozitie o varietate mare de produse, la preturi excelente. Sunt folosite cu succes atat in industria auto, industria electronica, industria aviatica, componente ale echipamentelor de precizie sau optica medicala. Sunt extrem de utile in special pentru piesele sensibile, care se pot deteriora foarte usor.

Piesele trebuie sa fie plasate cu atentie in cavitatile care au acelasi contur si forma, pentru a se fixa perfect si a se pastra in deplina siguranta. Manevrarea la incarcare si descarcare se poate face in mod rapid si eficient, pentru ca fiecare piesa se afla in locasul specific si nu se vor deplasa.

Utilizarea acestor tavi automotive ajuta la protejarea pieselor impotriva posibilelor zgarieturile si deteriorari. Pentru a fi mereu la curent cu noutatile aparute citeste cu atentie informatiile disponibile pe site-ul processcolor.ro. Depune rapid o comanda prin intermediul mediului online pentru a beneficia de cel mai bun raport calitate-pret. Nu rata ofertele de sezon si profita din plin de fiecare avantaj oferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.