Top 3 seturi LEGO pentru adulti in 2020

305
Publicitate

Când vine vorba de trecerea rapidă a timpului, există puține activități mai bine calificate decât construirea unui set LEGO. Cu toții avem amintiri plăcute legate de statul pe podea, potrivind piese peste piese din noul nostru set. Nu există niciun motiv pentru care nu putem avea parte de aceeași inocență și în 2020.

Publicitate

 

Cum pandemia COVID-19 ne obligă să găsim modalități noi și interesante de a ne distra, puzzle-urile și jocurile au apărut ca stimulente majore ale bunei dispoziții, demonstrând că nu sunt doar pentru copii. Un lucru pe care LEGO, cel mai mare și mai profitabil producător de jucării din lume, îl știe de ceva timp.

 

Brandul produce sute de seturi LEGO pentru adulți, de la modele simple la construcții complexe, până la replici super-complexe, în mărime naturală, ale mașinilor sau oamenilor.

 

De ce să alegeți un set LEGO pentru adulți

În ultimii ani, LEGO s-a remarcat cu adevărat pe piața pentru adulți. Suntem înconjurați în mod constant de tehnologie, stres și anxietate, ceea ce pentru mulți dintre noi poate face relaxarea și detașarea dificilă. Seturile LEGO pentru adulți oferă posibilitatea să vă retrageți și să vă îndepărtați de drama de zi cu zi și să vă concentrați asupra unui singur lucru. Dar, mai mult decât atât, LEGO vă oferă permisiunea de a vă pierde timpul.

 

Cea mai bună parte a seturilor LEGO pentru adulți este că sunt, evident, pentru adulți. Multe dintre kituri sunt tematice, nostalgice sau se concentrează pe un personaj cheie din filmul preferat. Cele mai impresionante seturi conțin peste 7000 de piese individuale, garantând câteva ore bune petrecute pentru asamblarea lor.

 

Iată care sunt top 3 cele mai bune seturi LEGO pentru adulți în 2020, care merită investiția.

 

1. LEGO Star Wars – UCS MILLENNIUM FALCON (2017)

Număr set: 75192

Piese: 7541

Minifigurine: 10

Lansat: octombrie 2017

 

Setul UCS Millennium Falcon conține 7541 de piese, stabilind recordul pentru cel mai mare set LEGO individual realizat vreodată (până acum).

 

Fiind cel mai mare set de pe listă, noul UCS Millennium Falcon vine într-o cutie impresionantă și conține un nivel mai mare de detalii externe decât orice alt set Millennium Falcon de până acum. De asemenea, conține și mai multe secțiuni interioare, cum ar fi calea principală, compartimentul din spate, stația de artilerie superioară și cabina de pilotaj.

 

Acest set poate fi construit în aproximativ 24 de ore.

 

2. LEGO Harry Potter eMag – CASTELUL HOGWARTS:

Top 3 seturi LEGO pentru adulti in 2020 1

Număr set: 71043

Piese: 6020

Minifigurine: 4

Lansat: septembrie 2018

 

Cel mai mare set LEGO non-Star Wars, Castelul Hogwarts măsoară peste 58 cm înălțime, 69 cm lățime și 43 cm adâncime. Setul lego Harry Potter recrează un punct de reper grandios, fiind o versiune la scară mică a școlii, cu un sortiment de microfigurine.

 

Castelul conține Sala Mare, scări în mișcare, săli de clasă pentru Poțiuni, Apărare împotriva Artelor Întunecate și alte camere din serie.

 

3. LEGO Star Wars – DEATH STAR (2016)

Număr set: 75159

Piese: 4016

Minifigurine: 27

Lansat: septembrie 2016

 

Aceasta este cea mai recentă Death Star lansată de LEGO. Este, de fapt, o reeditare a modelului 10188, cu câteva noutăți.

 

Setul nou include aparatul de zbor TIE Advanced Fighter al lui Darth Vader, care a fost, de asemenea, actualizat cu mai multe piese. În plus, include minifigurine actualizate și au fost adăugate și mai multe detalii pe tot parcursul setului. Acest set se mândrește cu recordul pentru setul LEGO cu cel mai mare număr de minifigurine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.