Wolcar, firma de dezmembrari din Craiova, sustine piata pieselor auto originale achizitionate la preturi accesibile

7

Intretinerea unui autovehicul este fara doar si poate costisitoare si implica actiune constanta. Mai ales in cazul masinilor second hand se impune schimb de piese de la sezon la sezon. In alegerea pieselor necesare exista varietate, de la cele noi la cele second hand. Pentru a pastra gradul de siguranta, pentru a alege rentabil de asemenea, firma de dezmembrari Wolcar pune la dispozitie piese originale, la preturi accesibile.

Piesele recuperate din autovehiculele dezmembrate pot fi inca folosite, nu isi arata uzura. Astfel de piese de la dezmembrari Volkswagen Craiova pot avantaje pe utilizator. Stocul disponibil este actualizat constant, iar cat despre tipurile de piese vorbim despre cele ce tin de climatizare, electrice, caroserie, pentru interioarele masinilor sau cele pentru motor sau transmisie.

Astfel de piese pot fi achizitionate de cei care detin un autovehicul Audi, Ford, Seat, Skoda, printre altele.

Centru de dezmembrari si service autorizat

Wolcar este nu doar centru de dezmembrari, ci si service autorizat. Vorbim despre o locatie in cadrul careia cei interesati pot deci comanda o piesa si pot de asemenea sa o schimbe. Locatia fizica va impune insa ca cei din imprejurimi sa poata opta pentru astfel de servicii. In caz contrar, doritorii pot comanda piesele dorite si o vor primi prin curier.

In ceea ce priveste calitatea acestora, cei de la Wolcar sunt cunoscuti in domeniu si ofera servicii de top. Orice piesa este testata inainte de a fi livrata si primeste si garantie de 3 luni. Siguranta de a fi achizitionat ceva de calitate vine ca urmare a alegerii corespunzatoare in functie de tipul masinii. Utilizatorul isi selecteaza toate aceste date astfel incat sa ii fie triate optiunile in functie de ceea ce este corespunzator cu autovehiculul detinut.

Sunt astfel comercializate piesele care nu prezinta risc, care nu sunt uzate, ci doar cele care pot fi inlocuite cu succes si sunt trainice. Cei interesati vor regasi la Wolcar unul din cei mai mari furnizori de piese auto provenite din dezmembrari. Ofertele curente sunt inscrise in cadrul paginii oficiale.

Contact: wolcar@yahoo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.