Polistiren expandat – de ce este un material des ales si in 2021

207
Publicitate

Informatii utile despre polistiren expandat

Pana in prezent, cel mai utilizat material izolant in case este polistiren expandat. In continuare, Mesteru Manole va prezenta procesul de aplicare a polistirenului expandat si principalele motive pentru care trebuie sa alegi si tu acest material.

Publicitate

Izolarea casei este deja obisnuita la noi, este un proces din ce in ce mai intalnit in aceste vremuri. Costurile de incalzire pot fi reduse cu 50%; Vara, casele izolate cu polistiren expandat ofera un confort termic mai mare.

Inainte de utilizare, polistiren expandat parcurge o serie de etape. In primul rand, trebuie sa stiti ca acest material este obtinut din produse petroliere. Inainte de a prezenta intregul proces, consider ca materia prima trebuie sa parcurga trei etape: pre-expansiune, turnare bloc si taiere.

Informatii despre procesul de montare

Aceste placi de polistiren expandat trebuie instalate impreuna de jos in sus. Dupa acoperirea intregului perete, fixati-l cu stifturi speciale. Introduceti stiftul in tabla pana cand capatul este usor ingropat in el. Mesteru Manole recomanda amplasarea a aproximativ 6 pini pe metru patrat.

Dupa ce placa de polistiren expandat este instalata si fixata cu stifturi, se va aplica o plasa speciala de armare, apoi va fi acoperita cu un strat de mortar cu o grosime de aproximativ 5 mm.

In cele din urma, fiecare suprafata va fi netezita si se va aplica o vopsea decorativa.

Avantajele acestui material cheie in proiecte

Pentru a fi mai precis, in sezonul cald, placa de polistiren utilizata direct pe perete reuseste sa mentina temperatura ridicata in afara cladirii, mentinand astfel un mediu de viata rece si favorabil.

Pe de alta parte, cand este frig afara, acest material va impiedica temperatura normala a casei sa radieze in afara casei. De fapt, acesta este unul dintre principalele motive pentru care oamenii incalzesc cladirile pentru a economisi cat mai mult gaz natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.