2019 ne-a adus unele dintre cele mai bune telefoane chinezești din toate timpurile

73

2019 a fost un an de tranziție pentru brandurile chinezești de telefoane mobile. Mulți consideră 2019 ca fiind ultimul an al erei 4G și totul indică faptul că în 2020 vom avea un număr record de terminale mobile cu 5G, tehnologie care va avea o acoperire din ce în ce mai mare. 2019 a fost un an de tranziție și pentru că piața a stagnat, iar vânzările s-au oprit din creșterile tot mai mari de la an la an.

În ciuda acestor lucruri, China rămâne principalul motor al creșterii 5G.

Huawei Mate 20 Pro in 2019

A fost un an ciudat și pentru că SUA a declarat război principalului fabricant chinez de telefoane mobile, Huawei, iar repercusiunile s-au extins pe toată planeta. În ciuda acestui fapt, Huawei a rămas a doua marcă cea mai vândută, după liderul Samsung, în mare măsură creșterii imense de pe teritoriul Chinei, unde Huawei deține 40% din piață. Xiaomi, de exemplu, merge în direcție contrară: pierde teren chiar la ea acasă (în al treilea trimestru a vândut cu 30% mai puține unități), dar crește în restul lumii.

Dincolo de toate acestea, 2019 a fost un an prolific. Catalogul de telefoane mobile a continuat să crească, în mare măsură avalanșei de dispozitive lansate pe piață de brandurile din China: Huawei, Xiaomi, Oppo etc.

Huawei Mate 20 Pro – vedeta de conjunctura?

Dacă nu ar fi fost Donald Trump, telefonul vedetă al anului anterior ar fi fost Huawei Mate 30 Pro.

Are una dintre cele mai bune camere instalate vreodată pe un telefon mobil, un design îngrijit și special, procesor extrem de puternic, precum și funcții interesante, precum încărcarea wireless reversibilă și capacitatea sa de a rezista sub apă.

Războiul președintelui american cu Huawei a făcut, însă, ca acest telefon să vină echipat cu un Android lipsit de serviciile Google. Acest fapt nu i-a oprit, însă, pe chinezi să cumpere în număr mare flagship-ul Huawei.

Huawei Mate 20 Pro e un telefon bun la un pret competitiv

Vestea bună este că Huawei Mate 20 Pro, un telefon foarte solid și interesant la rândul său, poate fi obținut la un preț mai mult decât competitiv. Mai ales că acesta, care nu duce lipsă de aplicațiile și serviciile Google, va continua să primească toate actualizările necesare.

Chiar dacă a fost pus în vânzare la începutul anului precedent, Huawei Mate 20 Pro continuă să fie o alternativă excelentă.

Dincolo de flaghsip-urile Huawei, 2019 ne-a adus și alte terminale cu caracteristici nemaipomenite din China. Printre acestea, OnePlus 7, 7 Pro, 7T și 7T Pro sau Xiaomi 10, printre multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.