Tu ce becuri LED alegi de la LED Concept pentru casa ta?

493
Publicitate

La inceputul sezonului LED-Concept te intampina cu oferte la becuri LED de orice fel. Nu profita de aceasta ocazie si viziteaza site-ul https://www.led-concept.ro/.

Publicitate

Indiferent ca iti doresti lumina de calitate sau un consum redus fata de becurile incadescente, LED-Concept sta la dispozitia ta. Acest site iti ofera atat becuri LED pe baza de halogen, cat si becuri LED fluorescente. Depinde doar de tine sa alegi becul potrivit.

Ce trebuie sa stii despre aceste becuri LED?

De cate ori vorbim despre becurile LED trebuie sa ne gandim la eficienta si la durabilitatea pe care acestea le au. Becurile LED au fost percepute ca un pas mare pe scara evolutiei iluminatului public si privat. Tehnologia LED are diode emitatoare de lumina. (de aici vine si denumirea de becuri LED).

Pentru ca dispun de o noua tehnologie cu mult mai ecologica ce ofera un consum foarte scazut, acest fapt determina tot mai multa lume sa aleaga aceste becuri LED.
De altfel, in componenta lor nu se regaseste mercur, ci in interiorul lampii se afla o dioda care, surprinzator, consuma mai putin curent decat ar consuma un bec cu filament.

Motivul cel mai important pentru care sa alegi LED Concept este ca durata de viata a produselor este de pana la 25 de ani, fapt ce iti va ajuta si economiile, pentru un timp mai indelungat.

Avantajele unor astfel de sisteme de iluminat

  1. In primul rand, aceste becuri LED prezinta o eficienta superioara. Cum? Ei bine, raspunsul este simplu. Datorita conceptului de furnizare a luminii albe;
  2. In al doilea rand, te bucuri de rezistenta de durata. Sunt de pana la 6 ori mai rezistente impotriva socurilor si vibratiilor datorita faptului ca nu sunt dotate cu filament;
  3. In al treila rand, difuzeaza o lumina rece. Ceea ce inseamna ca nu se vor supraincalzi precum becurile incandescente;
  4. In alta ordine de idei, au o durata de viata extrem de crescuta. Acest lucru inseamna ca daca achizitionezi becuri LED, te vei bucura de o durabilitate de peste 50 de ori mai mare decat in cazul becurilor incadescente;
  5. Nu in ultimul rand, vei avea un consum mult mai scazut de energie. Acest aspect este unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera aceste produse. Poti obtine un consum de pana la 10-15 ori mai redus decat daca ai folosi un bec incadescent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.