Accesorii și echipamente pentru laborator, de la Precisa

204
Publicitate

Pentru ca un laborator să funcționeze optim și să poată efectua toate procesele necesare, achiziționarea întregii aparaturi este indispensabilă. Experimentele, luarea de măsurător și colectarea datelor sunt doar câteva pentru care ai nevoie de accesorii și echipamente pentru laborator. Cu ajutorul acestora, poți reuși să oferi cele mai bune detalii, în cele mai bune condiții.

Fie că vrei să deschizi un laborator, ai deja unul sau la școală sunt necesare aparaturi, Precisa îți pune la dispoziție tot necesarul. Precisa este o firmă ce dispune de o varietate de aparatură de laborator, pentru testarea materialelor de construcții, consumabile de laborator, kituri și teste rapide, cât și materiale didactice.

Publicitate

Poți comanda tot ce ai nevoie pentru ca laboratorul tău să funcționeze perfect!

Din cadrul unui laborator nu pot lipsi nici produsele microbiologice, reactivi și chimicalele, ustensile și instrumentar sau sticlarie de laborator. În această categorie beneficiezi de biuretă automată, termometru pentru acvariu, cu sondă, termometru digital și waterproof, cu printer, tuburi sterile, aparate de extracție, baloane de distilare, borcane cu dop rodat și alte peste 250 de produse.

Poți comanda de pe site-ul precisa.ro tot ce ai nevoie pentru o școală, universitate sau o instituție unde se țin cursuri în acest domeniu. Pe lângă materialele de protecție necesare, comandă și materialele didactice. În număr de peste 50 de produse, materialele didactice includ microscoape, mulaje de anatomie, botanică, zoologie, truse didactice biologie sau chimie. Ai la dispoziție accesorii și echipamente pentru laborator, care să îi facă să înțeleagă pe viitorii profesori sau savanți, mai ușor acest domeniu fascinant.

Tot pe site-ul Precisa găsești și consumabile de laborator. Consumabilele includ cartușe de extracție, hârtie de filtru, hârtie indicatoare de pH sau membrane filtrante. De asemenea, sunt disponibile și incubatoare, unități automate pentru distilare sau umidometru pentru rumeguș.

Pe lângă aparatura de laborator, precisa.ro oferă clienților peste 100 de produse ce conțin aparatură pentru testarea materialelor de construcție. Dacă activezi în domeniu, cu siguranță vei avea nevoie de testare asfalt – bitum, beton, mortare, tipare beton, testarea cimentului, testare agregate, fier sau sol.

Alege accesorii și echipamente pentru laborator de ultimă generație! O mulțime de laboratoare necesită îmbunătățiri în ceea ce privește aparatura. De pe acest site poți comanda tot necesarul, pentru ca astfel de instituții să funcționeze corect. Aparatura de laborator de ultimă generație va oferi date corecte și cât mai apropiate de normalitate, astfel încât domeniile ce se leagă de ele să beneficieze de acest lucru.

Contact:

office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.