Beneficiaza de avantajele pe care ti le aduce o masa sampling afacerii tale!

2

Masa sampling este realizata dintr-un material usor, de regula polipropilena celulara sau PVC, usor de transportat si de montat, fiind construita dintr-un sistem modular. Cel mai avantajos aspect il reprezinta faptul ca aceasta se poate personaliza in functie de nevoile si preferintele clientilor. Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Marele Print si beneficiezi de suport tehnic din partea echipei pe tot parcursul procesului, dar si de produse calitative la cele mai bune preturi din online!

Cum se poate personaliza o masa sampling?

Daca esti in cautare de masa sampling personalizata sau vrei sa stii mai multe informatii cu privire la acesta inainte de a face comanda, ramai alaturi de noi si vezi ce informatii ti-am pregatit!
masa sampling
Sisteme expozitionale din care face parte si aceasta masa sampling, pot fi personalizate fie prin print direct pe placa, fie prin aplicarea unui autocolant pe aceasta. La alegerea clientului, se pot monta buzunare din PVC, pentru anumite modele de standuri, in care se pot adauga printurile personalzate. Principalul avantaj oferit de acestea standuri este faptul ca acestea sunt reutilizabile, printul fiind singurul care se va schimba.

Acestea sunt adesea folosite in cadrul evenimentelor, campaniilor de lansare a unui produs sau serviciu, pentru promotii sau pentru prezentari de produse pentru publicul larg.

Cat de usor se face montarea acestui produs?

Masa sampling se monteaza foarte usor, neavand nevoie de mai multe persoane pentru acest proces, iar demontarea se face la fel de usor ca montarea. In doar cateva minute vei avea produsul final fara alte instrumente aferente sau ajutorul suplimentar.

Din punct de vedere al machetarii, designul care se doreste a fi printat pe aceasta trebuie sa fie trimisa echipei Marele Print intr-un format PDF sau oricare alt fisier editabil. Elementele trebuie sa fie sub forma vectoriala, iar imaginile sa respecte dimensiunile indicate de echipa.

Aceste produse sunt ideale pentru a le utiliza in cadrul expozitiilor si pentru a creste vizibilitatea brandului in fata unui public nou. De asemenea, le poti reutiliza in cadrul evenimentelor, expozitiilor sau oriunde vei avea nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.