Care sunt situatiile in care trebuie sa apelezi la o firma de tractari auto?

177
Publicitate

Care sunt situatiile in care trebuie sa apelezi la o firma de tractari auto? 1

Daca te uiti in agenda telefonului tau, gasesti numarul unei firme de tractari auto?  Daca nu, este bine sa cauti cele mai bune firme de ttrctari din zonele prin care obisniuesti sa conduci, deoarece existta intotdeauna riscul sa ramai cu masina in pana, sa ai un accident sau pur si simplu sa ramai fara benzina. Cei de la SOS CAR 24/7, o firma de tractari auto Brasov cu peste 10 ani de experienta, au evidentiat 6 situatii comune in care poti avea nevoie de un astfel de serviciu.

Publicitate

Cand trebuie sa apelezi la o firma de tractari auto? Care sunt cele mai comune situatii?

  1. Pana. Un cui, o piatra sau pur si simplu uzura accentuata a anvelopei pot duce la spargerea acesteia. In mod firesc, o roata cu un cauciuc spart se inlocuieste cu roata de rezerva. De multe ori insa, roata de rezerva este inexistenta sau pur si simplu apare o situatie exceptionala in care pana apare la mai multe roti. In astfel de situatii, numarul unei firme de tractari auto poate sa fie salvator;
  2. Blocarea cheii in interiorul masinii. Este o situatie mai comuna decat ai crede, care naste frustrare si neputinta. Din fericire, firmele de tractari auto au solutii pentru a debloca usile masinii si a-ti oferi sansa de a continua drumul in siguranta;
  3. Iesirea masinii de pe carosabil. Un carosabil umed, inghetat, plin de noroi sau pur si simplu lipsa de atentie pot duce la iesirea masinii de pe strada. De cele mai multe ori, readucerea ei pe drum este simpla, insa in anumite situatii este nevoie de ajutor special. Firmele de tractari precum SOS CAR 24/7 dispun de toate instrumentele necesare pentru a scoate autovehiculul de pe marginea drumului.
  4. Un accident. Ciocnirea cu o alta masina este extrem de neplacuta, chiar si atunci cand nu sunt victime. De foarte multe ori, in urma unui astfel de eveniment masinile sunt incapabile de a mai merge pe propriile roti, avand nevoie de tractare.
  5. Expirarea ITP-ului sau diverse motive birocratice pentru care masina nu poate circula pe drumurile publice. Pentru a putea circula pe drumurile publice, orice masina trebuie sa respecte anumite reguli: sa fie asigurata RCA, sa aiba ITP-ul facut, etc. In cazul in care nu se respecta aceste reguli, singura varianta prin care poate fi mutata dintr-un loc in altul este pe o platforma;
  6. Diverse alte avarii. Exista o multime de alta avarii care pot duce la nevoia de tractari auto. Din pacate, acestea apar in situatii in care nu te astepti, ceea ce face extrem de important sa ai la indemana numarul unei firme de tractari.

Daca te afli in judetul Brasov si ai nevoie de o firma de tractari auto, cei de la SOS CAR 24/7 sunt cei mai potriviti sa te ajute. Este bine, asadar, sa salvezi numarul lor de telefon si sa ii contactezi cu incredere atunci cand este cazul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.