Ce convertor valutar BNR să folosești

226
Publicitate

Convertorul valutar online CVBNR oferă o modalitate rapidă și ușoară de a vedea cursul de schimb BNR și suma dorită convertită, în valutele dorite.

Ratele de schimb valutar se actualizează zilnic, folosind feed-ul xml furnizat de BNR, iar convertorul valutar se actualizează odată cu acestea, ceea ce îl face instrumentul ideal pentru a fi la curent cu cursul pieței pentru orice monedă. Nu este necesar să aveți nevoie de un cont pe site; doar selectați perechea valutară pe care doriți să o vedeți, introduceți suma dorită, iar convertorul o va afișa fără refresh.

Publicitate

Cursul băncilor, caselor de schimb și curs BNR – care este diferența?

Rata de piață este cunoscută și sub denumirea de rată interbancară. Este cursul de schimb la care băncile se împrumuta și se împrumută reciproc. Aceasta se face de obicei în sume mari pe perioade de împrumut pe termen scurt. Aceste împrumuturi se fac la rate scăzute ale dobânzii, rezervate aproape în întregime băncilor, instituțiilor financiare și creditorilor de bani înregistrați.

Cursul de schimb pentru clienți este format din cursul de schimb al pieței plus o marjă adăugată de un furnizor de schimb valutar. În timp ce băncile pot avea marje și comisioane de transfer umflate, cursul BNR este un curs mediu, spot.

Dacă nu sunteți atent, comisioanele de conversie valutară vă pot costa mai mult decât vă așteptați, din acest motiv este recomandat să verificați suma convertită cu un convertor valutar cum e curs-valutar-bnr.ro/convertor-valutar care folosește cursul BNR.

Dacă doriți să călătoriți în străinătate trebuie să fiți informați de opțiunile de schimb valutar și eventual să preschimbați banii necesari dinainte să plecați. Multe case de schimb au comisioane ascunse, deși anunță schimburi de valută “fără comision”, acestea continuă să obțina un profit substanțial prin oferirea unui curs ridicat.

Înainte de următoarea dvs. călătorie, aruncați o privire pe cursul valutar al țării destinație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.