Tot ce trebuie să știi despre asigurarea telefon

90

Cu o asigurare telefon, ești acoperit în caz de furt, spargere sau deteriorare a smartphone-ului. O modalitate bună de a rămâne „zen” atunci când știi prețul unui mobil și necesitatea de a rămâne accesibil.

Telefoanele mobile sunt unul dintre elementele esențiale ale vieții noastre de zi cu zi. Sunt folosite pentru a comunica, a naviga pe internet, a face fotografii sau videoclipuri, a ne juca… Acestea sunt mici bijuterii tehnologice care sunt uneori foarte scumpe. Dar sunt și foarte fragile și atrag poftele hoților. Și, în ciuda tuturor măsurilor de precauție care pot fi luate, nimeni nu este imun la o problemă.

De aici și interesul de a-ți asigura smartphone-ul. Pentru că cu o asigurare telefon, dispozitivul tău este protejat. În caz de pagubă, de fapt, ești despăgubit. Atenție, însă: la o asigurare telefon – ca și la asigurarea locuinței sau la asigurarea auto – trebuie să îți faci timp să compari ofertele înainte de a încheia un contract. Pentru că, foarte des, diavolul se ascunde în detalii. Acesta este motivul pentru care îți explicăm totul pentru a alege cea mai bună asigurare telefon. Alege asigurare iPhone Emag Protect+

Ce este o asigurare telefon?

Ce este o asigurare telefon?mele, o asigurare care permite unei persoane să fie acoperită în caz de deteriorare a telefonului mobil, în cazuri cum ar fi furtul sau spargerea. Odată semnat contractul de asigurare, smartphone-ul este acoperit de garanție. Adică, în cazul unei probleme la smartphone-ul tău, tot ce trebuie să faci este să faci o reclamație și să o trimiți asigurătorului pentru ca acesta să-ți studieze cererea. Dacă este necesar, te va despăgubi conform termenilor contractului. Într-adevăr, daunele care sunt acoperite de o asigurare telefon depind de condițiile descrise în contract. Cu toate acestea, asigurarea mobilului înseamnă a te proteja de o cheltuială semnificativă în caz de furt sau spargere.

De ce trebuie să îți asiguri smartphone-ul?

Unii oameni c>De ce trebuie să îți asiguri smartphone-ul?t lucru este valabil până în ziua în care ai nevoie. În acea zi, suntem fericiți că ne salvează ziua.

O asigurare telefon, de fapt, este cea mai bună modalitate de a-ți proteja telefonul împotriva spargerii sau de a-ți proteja smartphone-ul împotriva furtului.

Asigurare telefon: care sunt garanțiile de bază?

Acestea pot varia de la o c>Asigurare telefon: care sunt garanțiile de bază?și garanții la o asigurare telefon. Există, de fapt, câteva garanții principale:

Garanția de furt: aproape toate contractele acoperă furtul. Rămâne de văzut despre ce tip de furt este vorba. Furturile prin agresiune, crimă sau contrabandă sunt incluse sistematic. Hoții de buzunare apar, dar din ce în ce mai rar, în garanție. Garanția de furt este adesea însoțită de o garanție împotriva utilizării frauduloase a cartelei SIM.

Garanția împotriva daunelor accidentale: aceasta este garanția împotriva spargerii. Aceasta se referă de foarte multe ori la distrugerea sau deteriorarea dispozitivului garantat, afectând buna funcționare a acestuia, cu condiția ca acesta să nu provină dintr-un fenomen intern dispozitivului garantat. Aceasta este cea mai comună definiție. Dar, atenție, aici din nou, pot exista excluderi de garanție.

Garanție împotriva oxidării: acoperă pretențiile legate de expunerea telefonului la umiditate sau lichid, ceea ce duce la deteriorarea funcționării sale corespunzătoare. Te rugăm să reții, încă o dată, că și acest lucru este supus excluderilor de garanție.

Pentru acoperirea împotriva daunelor sau oxidării, unii asigurători precizează că pierderea trebuie să fie accidentală, din stângăcie sau neglijență, dar nu din lipsă de precauție.

Dar reține că uneori este posibil să închei o asigurare telefon cu garanții opționale precum spargerea ecranului, defecțiunea sau pierderea dispozitivului, chiar dacă aceasta rămâne excepțională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.