Ce este important sa stii inainte sa achizitionezi uniforme medicale de calitate?

421

uniforme medicale

In intreaga lume, zi de zi, mii de persoane se imbraca in uniforme medicale pentru ducerea la bun sfarsit a activitatii de la locul de munca. Cu toate acestea, alaturi de spitale sau clinici, putem intalni uniforme medicale in varii domenii conexe, precum laboratoarele de cercetare, cabinetele veterinare sau stomatologice.

Unele persoane pot avea impresia ca purtarea unei uniforme medicale reprezinta o simpla formalitate ce tine de brandingul sau prestigiul institutiei. In realitate, aceste articole vestimentare detin un rol foarte important, si anume cel al pastrarii igienei la locul de munca. Prin urmare, cadrele medicale au o datorie, atat profesionala, cat si morala, de a purta uniforme medicale in timpul programului. Putini stiu insa ca obligatia de a furniza costumele, halatele si uniformele medicale intra in atributiile persoanei sau institutiei angajatoare.

De aceea, pentru a veni in ajutorul firmelor si companiilor care isi desfasoara activitatea in domeniul medical, producatorul de echipamente de protectie Protect Kronos pune la dispozitia acestora uniforme medicale de cea mai bun calitate, la un raport calitate-pret deosebit de avantajos! Avand peste 25 de ani de experienta in domeniul echipamentelor de lucru si de protectie, Protect Kronos detine propriul atelier de confectii, fiind o companie specializata pe piata B2B. Prin urmare, Protect Kronos are posibilitatea de a realiza orice fel de uniforme medicale, la comanda, atat simple, cat si personalizate.

In functie de cerinte, producatorul Protect Kronos poate confectiona uniforme medicale, costume si halate atat pentru barbati cat si pentru femei, intr-o gama selecta de culori (alb, verde, albastru, rosu, roz) si marimi diferite (S, M, L, XL etc.), precum si cu design personalizat, stabilit in functie de necesitatile domeniului de activitate.

Daca detii o firma sau o companie care are nevoie de echipamente si uniforme de lucru de cea mai buna calitate, ia legatura cu specialistii in confectii de la Protect Kronos, pentru a stabili detaliile. Ofertele de pret pot diferi, in functie de numarul de angajati (nu uita sa iei in calcul si uniformele de schimb), de dimensiuni, dar si de alte specificatii, precum cromatica, logo-ul sau tipul de personalizare (serigrafie, broderie, termotransfer). De asemenea, si materialul poate varia de la bumbac la poliester sau chiar tercot (un amestec dintre cele doua), care ofera atat confort termic cat si mobilitatea necesara.

Prin urmare, pentru mentinerea standardelor crescute de calitate, Protect Kronos detine sisteme de management al calitatii, conforme standardelor in domeniu SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008, atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de echipamente de protectie, haine de lucru si uniforme medicale.

In concluzie, producatorul romanesc Protect Kronos pune pe primul loc siguranta angajatilor, adresandu-se atat firmelor cu multi angajati, cat si celor care fac primii pasi in acest domeniu. Poti achizitiona astfel de la Protect Kronos uniforme medicale pentru angajati, la un raport calitate-pret foarte bun. De asemenea, preturile se pot negocia, iar in anumite cazuri se pot incheia si contracte de distributie!

Atributele Protect Kronos sunt responsabilitatea, flexibilitatea si capacitatea sporita de productie. Astfel, contribuind la siguranta locului de munca, conform legislatiei in vigoare, Protect Kronos isi propune sa reduca numarul accidentarilor. Pentru a comanda uniforme medicale, dar si pentru a solicita mai multe detalii, poti suna cu incredere la numerele de telefon 0722 223 166 sau 0722 300 656!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.