Ce sunt pachetele funerare complete?

124
Publicitate

Pentru organizarea in cele mai bune conditii a unei inmormantari, pachetele complete puse la dispozitie de www.funerare-ieftine.ro Servicii funerare complete Bucuresti, reprezinta o solutie foarte buna pentru familiile indoliate.

Astfel, familia persoanei decedate, care altfel s-ar ocupa de tot ce inseamna etapele inmormantarii, va elimina grijile in plus. Pachetele complete de servicii de pompe funebre sunt menite sa acopere un procent cat mai mare din nevoile clientilor.

Publicitate

Ce optiuni exista pentru pachetele funerare?

Pachetele funerare oferite de One Marck International, care se ocupa de pompe funebre in Ilfov si Bucuresti, contin tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare realizata in conformitate cu traditiile si cutumele ortodoxe, dar si cu legislatia de la momentul actual.

Este vorba despre pachete funerare concepute in asa fel incat sa se incadreze in ajutorul de deces acordat de statul roman, astfel incat sa nu mai fie necesar ca familia sa plateasca nimic in plus. Exista si pachete funerare care au o valoare mai mica decat cea a ajutorului, iar suma restanta va fi primita inapoi, dar si pachete funerare de lux, pentru care familia va plati mai mult decat valoarea ajutorului oferit de stat.

Ajutorul de inmormantare poate fi obtinut cu ajutorul reprezentantilor companiei de servicii funerare, fara a fi necesar ca membrii familiei sa piarda timp in acest sens. Este nevoie de urmatoarele acte pentru a obtine ajutorul de inmormantare:
• cererea tip pentru ajutorul de deces;
• copia si originalul certificatului de deces;
• copie dupa actul de identitate al solicitantului si originalul;
• actele care atesta gradul de rudenie dintre solicitant si persoana decedata;
• actele care demonstreaza ca solicitantul a suportat cheltuielile de inmormantare.

Care sunt criteriile de alegere a unui pachet funerar?

Atunci cand oamenii aleg pachetul de servicii funerare, li se recomanda sa aiba in vedere urmatoarele aspecte importante:
• bugetul – bugetul disponibil este unul din cele mai importante criterii de alegere a pachetului funerar. Cele mai multe companii au conceput pachete pentru diferite categorii de nevoi si de buget, astfel incat clientii sa poata alege pachetul potrivit, in concordanta cu posibilitatile si resursele de care dispun;
• amploarea ceremoniei de inmormantare – exista situatii in care ceremonia de inmormantare este restransa, iar in acest caz un pachet funerar incadrat in ajutorul de inmormantare oferit de stat este suficient. De regula, pachetele de servicii funerare scumpe includ mai multe accesorii si produse funerare pentru ceremoniile mai extinse;
• tipul ceremoniei de inmormantare – in functie de religia persoanei decedate si de ultimele sale dorinte, ceremonia de inmormantare poate fi clasica sau diferita.

funerare sector 1
funerare

Sunt situatii in care defunctul prefera incinerarea sau in care decesul survine la spital, ceea ce presupune masuri suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.