Cele mai apreciate cinci aparate de masura din oferta Ronexprim

255

Specialistii din domeniile tehnice utilizeaza aparate de masura si control, care le permit sa analizeze diversi parametri, cum ar fi curentul electric, dar si alte fenomene fizice pe care le intalnesc zi de zi in profesia lor. In Romania, cei mai multi profesionisti din aceste domenii isi procura aparatura de la Ronexprim. Compania, fondata in 1991, este lider pe piata autohtona de aparate de masura si control, echipamente de laborator si echipamente de cantarire electronica.

Iata in continuare care sunt cele mai cerute 5 game de produse din oferta Ronexprim:

1) Multimetre digitale. Acestea sunt unele dintre cele mai utilizate aparate de masura, datorita versatilitatii lor, fiind compatibile cu un numar foarte mare de aplicatii. Multimetrele digitale permit masurarea intensitatii curentului electric alternativ sau continuu (exprimata in amperi), a tensiunii alternative sau continue (exprimata in volti) si a rezistentei electrice (exprimata in ohmi). In plus, modelele mai performante din oferta Ronexprim permit chiar si verificarea functionalitatii tranzistoarelor bipolare si a diodelor semiconductoare.

2) Camere de termoviziune. Aceste aparate de masura disponibile in oferta Ronexprim sunt utilizate pentru a identifica oscilatiile si diferentele de temperatura dintre diferite materiale si componente, pentru a preveni sau depista o potentiala problema de functionare. Ronexprim iti ofera o gama variata de camere de termoviziune pentru aplicatii industriale sau mentenanta predictiva in constructii. De asemenea, compania iti sta la dispozitie pentru consiliere din punct de vedere tehnic si pentru a iti oferi tot suportul necesar instalarii sau punerii in functiune a echipamentelor.

3) Osciloscoape. Osciloscoapele de la Ronexprim permit masurarea semnalelor de tensiune electrica avand frecventa constanta, dar si masurarea concomitenta a mai multor semnale de tensiune care evolueaza. Aparat de masura extrem de versatil, osciloscopul are un spectru larg de functii, cum ar fi: analiza si interpretarea semnalelor, afisarea rezultatelor si tiparirea acestora sau salvarea lor in format electronic, memorarea datelor, dar si numeroase modalitati de moderare si reglare.

4) Megohmetre. Megohmetrele de la Ronexprim sunt aparate de masura indispensabile profesionistilor care doresc sa testeze rezistenta de izolatie. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv, se poate verifica integritatea unei izolatii, pentru a detecta eventuale erori de conectare, dar si pentru a depista daca exista cabluri sau instalatii deteriorate. Masuratorile realizate cu ajutorul unui megohmetru pot preveni deteriorarea intregului sistem, dar si formarea arcurilor electrice.

5) Clesti de curent. Clestii de curent sunt folositi pentru a testa firele inguste si compacte, conductorii mari, dar si panourile la care se ajunge greu. Datorita faptului ca modelele disponibile la Ronexprim realizeaza masuratori silentioase si de mare acuratete, acestea reprezinta cea mai potrivita alegere in cazul in care este necesara o utilizare intensa.

Pe langa toate aceste aparate de masura, la Ronexprim sunt disponibile si altele, printre care analizoare de baterii, automatizari IR, echipamente de proces, de mediu & HVAC, de metrologie, nivele laser, telemetre laser si testere pentru aparatura medicala, vibratii si aliniere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.