Cum va ajuta operatia de hernie de disc?

233
Publicitate

Este bine de stiut faptul ca unele persoane au in vedere aceasta operatie hiernie de disc, ea fiind foarte eficienta din multe puncte de vedere. Aceasta operatie este in ziau de azi una destul de comuna, de aceea multe persoane opteaza pentru ea. O astfel de operatie este recomandata doar unor anumiti pacienti, deci va trebui sa te interesezi in primul rand daca ea este sau nu o optiune pe care o poti avea in vedere.

Ce presupune o astfel de operatie hiernie de disc?

Aceasta operatie hiernie de disc este recoamndata in special pacientilor a caror simptromatologie nu se imbunatateste nici dupa 6-8 saptamana dupa ce s-a inceput tratamentul medicamentos. Acestia se pot gandi la o astfel de interventie, iar in cazul lor ea va fi o optiune de avut in vedere. Veti vedea ca aceasta interventie este una benefica din toate punctele de vedere, de aceea ea va fi o alegere cat se poate de importanta. Aceasta este recomandata in momentul in care pacientul nu isi mai poate msica piciorul. De asemenea, daca piciorul pacientului este atat de amortit inca pune probleme pacientului, acesta este un alt motiv pentru care o astfel de interventie este una recomandata.

Publicitate

Pacientul poate opta pentru o astfel de operatie hiernie de disc, astfel incat sa treaca cu bine peste orice fel de problema. In acest fel, nervul se poate decomprima mai rapid. Se pot reduce si efectele secundare datorita faptului ca nervul este unul comprimat. Aveti in vedere toate aceste lucruri atunci cand alegeti o astfel de operatie si veti vedea ca veti trece cu bine peste aceasta problema. Veti putea sa rezolvati problema, chiar in momentul in care ea incepe sa apara.

Interventia chirurgicala este una care se face in momentul in care apare si sindromul coada de cal. In aceasta situatie, pacientul nu isi mai poate misca unul sau ambele picioare. Acest sindrom este caracterizat prin amorteli in zona perineala. De asemenea, el mai este caracterizat si printr-o disfunctie urinara sau chiar una intestinala. Fiind determinata rar de o hernie de disc lombara, o astfel de interventie este una pe care o puteti avea in vedere. Medicul este cel mai in masura pentru a va spune daca ea este sau nu o alegere cat mai buna pentru voi.

In ceea ce priveste procedura, aceasta este una destul de simplu de realizat, ea avand nevoie de o incizie. Dupa ce se realizeaza aceasta incizie, se patrunde pe langa nervul spinal pana in momentul ablarii herniei de disc. Se intalura o parte din ligament si se patrunde pe langa nervul spinal. Se realizeaza asadar o ablare a herniei de disc. In ultimii zeci de ani, aceasta chirurgie s-a imbunatatit semnificativ. Ea a devenit minim-invaziva de aceea un naurm di nce in ce mai mare de persoane o au in vedere.

Este asadar o idee foarte buna sa tineti cont de toate avantajele pe care aceasta interventie vi le ofera. Ea va fi optiunea cea mai buna pentru voi si o veti aprecia. Mai multe informatii pe: https://www.ortopedie-arcalife.ro/operatie-hernie-de-disc-lombara

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.