De ce este obligatoriu sa instalezi o camera de supraveghere in parcarea business-ului tau

285

Daca esti antreprenor si doresti sa iti dotezi sediul afacerii cu camere de supraveghere, este recomandat sa nu neglijezi parcarea. Chiar daca ti se pare mai important sa instalezi sisteme de securitate la intrarea in cladire si in interiorul acesteia, este o idee buna sa montezi o camera de supraveghere si in parcare. Acesta este locul in care unii raufacatori prefera sa actioneze, nu doar pentru a fura autoturisme, ci si pentru a jefui oameni. Hotii profita de zonele intunecate, de spatiile inguste si de coloanele de masini, pentru a comite infractiuni.

O parcare intens luminata, cu camere de supraveghere amplasate strategic, ii va descuraja pe raufacatori si, in acelasi timp, va spori increderea angajatilor si a clientilor tai. In momentul in care un hot observa dispozitivele de monitorizare, realizeaza ca poate fi identificat cu usurinta si prins in cel mai scurt timp, motiv pentru care cel mai probabil nu isi va asuma riscuri si isi va alege o alta tinta. Pe de alta parte, daca angajatii tai se simt in siguranta, vor fi mai productivi, iar clientii vor reveni si vor recomanda business-ul tau si altora.

Daca vrei sa instalezi o camera de supraveghere in parcare, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

– sa folosesti dispozitive color, pentru ca oamenii si vehiculele sa fie mai usor de identificat;

– sa asiguri un iluminat foarte bun in zone-cheie precum intrari/iesiri, casa scarilor, lifturi, cabina de taxare etc.

De asemenea, camerele de supraveghere trebuie amplasate astfel incat bataia directa a soarelui, a farurilor masinilor si celelalte lumini din parcare sa nu afecteze imaginea video. In acest sens, este indicata folosirea functiei HLC (Highlight Compensation), care detecteaza cele mai luminate puncte dintr-o imagine si le reduce intensitatea, pentru o calitate mai buna a imaginii de ansamblu.

Pentru ca vorbim despre o parcare, este indicata achizitionarea si montarea unor camere de supraveghere moderne, cu functii care sa permita identificarea usoara a numerelor de inmatriculare si a fetelor soferilor, atat ziua, cat si noaptea. In cazul unui accident sau al unui jaf, vei beneficia de imagini clare cu figurile celor implicati, dar si cu marcile autovehiculelor, modelul acestora si numerele lor de inmatriculare.

Asadar, beneficiile instalarii unor camere de supraveghere in parcarea business-ului tau sunt urmatoarele:

– descurajarea hotilor de masini sau de bunuri din masina;

– descurajarea infractiunilor;

– identificarea actelor si tentativelor de vandalizare;

– alertarea autoritatilor in cazul oricarei activitati suspecte desfasurate in parcare.

Seku.ro, magazin online de camere de supraveghere si alte dispozitive de monitorizare, iti pune la dispozitie o gama variata de produse de la branduri renumite la nivel international. Pe langa camere de supraveghere, aici gasesti sisteme de alarma, sisteme de control acces si pontaj, detectoare de incendiu, interfoane. De asemenea, vei beneficia de sfaturile si indrumarea specialistilor companiei, dar si de numeroase avantaje privind transportul, livrarea si returul produselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.