De ce sa curatam vasul de toaleta?

281
Publicitate

De ce sa curatam vasul de toaleta

Credeti sau nu, toaletele noastre pot fi de fapt unul dintre lucrurile mai curate din bai. Conform unui studiu realizat in 2011, periutele de dinti pot gazdui cea mai mare cantitate de bacterii virale, germeni si mucegai, in baia noastra.

Publicitate

Dar 27% din vasele de toaleta implicate in studiu (precum si 14% din manerele de toaleta) contineau cantitati alarmant de mari de mucegai si germeni, ceea ce inseamna ca multe persoane nu isi curata toaletele in mod corect.

Chiar daca stergeti sau curatati de foarte multe ori vasul de toaleta, cel mai bun mod de a elimina germenii si virusii este de a-l dezinfecta.

Specialistii spun ca multe persoane nu citesc instructiunile cu privire la modul de utilizare al produselor de curatare si nu realizeaza faptul ca trebuie sa lase produsul pe suprafata toaletei mai mult timp pentru a actiona.

ideal cleaning servicii curatenie cluj

Intr-adevar, un o substanta poate ucide 99,9% din germeni si bacterii, insa trebuie sa fie lasata sa actioneze pentru a fi eficienta. In cazul in care o utilizati doar pentru cateva secunde, aceasta nu va avea niciun rezultat.

De altfel, specialistii au descoperit ca o data ce trageti apa, jetul ar putea ridica bacteriile E-coli in aer (dar si pe vasul de toaleta).

Acestea raman in aer pana la sase ore, iar pe toaleta de la cateva ore pana la cateva zile. Totusi, durata de rezistenta a bacteriilor depinde si de factorii externi precum: temperatura camerei si nivelul de umiditate din aer.

Daca doriti sa incepeti sa curatati vasul WC, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte. Specialistii sugereaza ca ar fi indicat ca orice persoana sa pastreze un set separat de instrumente de curatare pentru toaleta care nu sunt utilizate si pe alte suprafete din casa.

Chiar daca pe piata exista o multitudine de produse de curatat pentru baie pe care proprietarii de locuinte le pot utiliza, noi vom recomanda urmatoarea lista de consumabile. De altfel, nu uitati sa le folositi urmand instructiunile clare ale fiecarui produs care indica limitele de timp pentru dezinfectarea corecta a suprafetei toaletei.

  • perie de spalare a toaletei si un suport pentru aceasta
  • pereche de manusi de cauciuc
  • unul sau doi bureti de bucatarie
  • sticla cu substanta pe baza de clor
  • un produs special pentru curatarea toaletelor pe baza de dezinfectanti
  • un pachet de servetele dezinfectante
  • servetele de unica folosinta sau prosoape de hartie
  • sticla cu pulverizator pentru curatarea suprafetei exterioare vasului de toaleta

Tinand cont de toate aceste sfaturi de la www.Ideal-Cleaning.ro fiecare persoana isi va putea mentine vasul de toaleta in cea mai buna stare. In plus, un alt avantaj la fel de important este faptul ca sanatatea familiei nu va fi pusa in pericol.

Totodata, recomandarea specialistilor este ca fiecare persoana sa apeleze la servicii de curatenie specializate periodic astfel incat casa sa fie curatata integral in cel mai bun mod, astfel incat suprafetele sa fie in cea mai buna stare mereu. Firmele de curatenie specializate sunt cele care ofera servicii utilizand cele mai bune produse.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.