Eficienta tratamentelor profesionale de albire a dintilor

4

dantura sanatoasa inseamna atat beneficii in planul general al sanatatii organismului, cat si un aspect estetic placut si care ne confera incredere. Doar un zambet sanatos ne poate face mai increzatori in propria persoana. In ultimii ani tot mai mult se pune accent pe albirea dintilor astfel incat dantura sa fie cat mai aproape de albul natural al dintilor.

Exista diferite tehnici de albire a dintilor, iar in ceea ce urmeaza vom descoperi care sunt principalele cauze care duc la pierderea albului natural al dintilor si cum putem sa beneficiem de tratamentele profesionale pentru albirea dintilor Alexandria.

De ce isi pierd dintii albul natural?

Atunci cand discutam despre culoarea naturala a dintilor putem spune ca odata cu trecerea timpului acestia isi pierd albul natural. Exista multe cauze care conduc inspre acest rezultat. In anumite situatii exista cauze medicale care converg spre pierdera albului natural al dintilor. Insa daca in astfel de cazuri medicale exista o explicatie clinica, trebuie spus ca exista si alte cauze care tin mai degraba de stilul de viata si de stilul alimentar.

Una dintre aceste cauze are in vedere alimentele si bauturile pe care le consumam zi de zi. Diferiti pigmenti care se regasesc in alimente si in bauturi pot cu timpul sa duca la pierderea albului natural al dintilor. De asemenea, exista o multime de bauturi care consumate frecvent pot afecta culoarea dintilor. Insa pe langa alimentatie, exista si alte cauze precum consumul de diferite antibiotice sau chiar fumatul.

La aceste cauze putem adauga si ingrijirea deficitara a danturii cauzata de o lipsa a igienei orale sau de o igiena orala inadecvata.Toate aceste cauze contribuie la ingalbenirea dintilor sau la pierderea albului natural al acestora.

Tratamente profesionale pentru albirea dintilor

Pentru a recapata albul dintilor sau pentru a ne regasi increderea intr-un zambet stralucitor tratamentele de albire profesionala a dintilor reprezinta cea mai eficienta solutie. Astazi aceste tratamente de albire a dintilor sunt tot mai cautate si majoritatea clinicilor stomatologice ofera pacientilor astfel de tratamente profesionale.

Desi exista multe practici si metode „babesti” pentru albirea dintilor, trebuie subliniat faptul ca tratamentele profesionale ofera intotdeauna cele mai eficient rezultate si nu exista riscul de efecte adverse asupra danturii sau asupra gingiilor. In momentul in care apelezi la specialistii in albirea dintilor Alexandria vei avea certitudinea unor rezultate excelente si care vor trece testul timpului, iar efectele adverse lipsesc.

Orice tratament de albire a dintilor trebuie facut la indicatia unui medic stomatolog. Exista atat varianta de tratamente pe care pacientii le pot aplica acasa pentru a obtine dinti mai albi, dar si tratamente realizate in cabinetele stomatologice.Pentru albirea dintilor Alexandria exista varianta metodei intradentare cu ajutorul unei surse de lumina sau varianta de albire care presupune utilizarea unor geluri care sunt aplicate pe dinti.

Oricare dintre aceste metode poate aduce rezultate foarte eficiente in ceea ce inseamna albirea dintilor. Decizia cu privire la metoda de albire a dintilor este luata de medicul stomatolog in urma discutiei cu pacientul astfel incat rezultatele sa fie cele dorite de pacient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.