Inscrie-te acum la programele de Work & Travel pentru studenti!

490
Publicitate

Vrei sa ajungi pe Taramul Fagaduintei si sa experimentezi America asa cum este ea? Acum ai sansa ideala pentru a munci, trai si vizita cele mai importante obiective turistice din America gratie programelor de work and travel pentru studenti.

Fie ca alegi New York-ul, Los Angeles sau Las Vegas, cu siguranta vei trai din plin visul american. Obtine-ti independenta la care ai visat si banii de buzunar cu programele Work and Travel in America.

Publicitate

Astfel, daca esti student, masterand sau doctorand, poti incerca visul american. Programul a fost intiat de Departamentul de Stat American in anii ’50 si faciliteaza obtinerea vizei J1 si a permisului de munca, dar iti ofera si posibilitatea de a fi mai mult decat un simplu turist pe perioada sederii in America.

Inscrie-te acum in program si ai sansa ca, 3 luni, sa muncesti pe pamant america, in perioada 15 iunie – 30 septembrie, la care se adauga o luna in care poti ramane ca turist si poti vizita Aleea Celebritatilor de la Hollywood, New York-ul si sa te fotografiezi cu cele mai importante obiective turistice, precum Statuia Libertatii.

Programul Work & Travel este unul cultural, in care studentii, masteranzii sau doctoranzii inscrisi la zi la cursurile unei facultati acreditate din Romania, au posibilitatea de a munci legal in SUA pe o perioada determinata de maximum 3 luni si jumatate, pe durata vacantei universitare.

Firmele partenere, care ofera astfel de programe, iti ofera si multe alte beneficii, printre care ajutor in gasirea unui loc de munca, emiterea documentelor necesare pentru viza, asigurari medicala pe toata durata programului si verificarea contractului de munca cu angajatorul din SUA, daca ti-ai gasit un job prin forte proprii.

Ai posibilitatea sa faci un internship in USA

Aceasta oportunitate te ajuta sa te dezvolti din punct de vedere profesional, cu atat mai mult daca esti absolvent al facultatilor de Turism, Vanzari, Marketing, Management, Business, Comert si Finante sau ai minimum 5 ani experienta in aceste domenii. Nivelul de cunostinte al limbii engleze trebuie sa fie de nivel mediu, iar eligibili sunt participantii care au varsta maxim/a implinita de 30 de ani.

Acest program poate dura intre 3 – 18 luni, pe parcursul carora vei obtine mari beneficii:

  • obtii experienta profesionala in unele dintre cele mai prestigioase companii din SUA
  • esti platit pentru intreaga perioada de internship/training cu un salariu care incepe de la 8,00$/ora si care poate ajunge la 15$/ora
  • training prin rotatie la fiecare department care are legatura cu domeniul ales
  • imbunatatirea abilitatilor de comunicare si nivelul de limba engleza
  • aplicarea cunostintelor dobandite in viitoarea ta cariera.

work-and-travel-usa-1-728

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.