Cauti un lacatus mecanic profesionist? Il gasesti pe 07Handyman!

638
Publicitate

Ti s-a intamplat sa se blocheze usa? Sau sa ai nevoie de ajutor in schimbarea yalei? Nimic mai simplu pentru ca 07handyman este aici sa te ajute! Echipa de specialisti este gata sa repare cu promptitudine si maximum de seriozitate oricare problema legata de asamblarea sau repararea diverselor piese mecanice, servicii pentru care primesti factura si garantie.

La ce este folositor un lacatus mecanic?

Publicitate

Lacatusul este acel profesionist ce repara de la lacate si broaste, pana la chei sau ajusteaza, asambleaza sau repara diverse piese mecanice. Desi termenul de lacatus este adesea incurcat cu instalator, diferentele sunt cu adevarat mari. Spre deosebire de un instalator, pe care, de asemenea, il poti gasi pe 07handyman, un lacatus este persoana ideala care te ajuta cu orice operatiuni de montaj sau deblocare de lacate.

Lacatusul mecanic este prezent in mai multe domenii de activitate, la nivel macro, acesta este indispensabil in fabrici, uzine, firme de constructii si ateliere, ocupandu-se de toate acele activitati care garanteaza functionarea in deplina siguranta a utilajelor, masinilor si a diverselor constructii metalice.

Dincolo de asta, lacatusii se mai ocupa si de:

  • construirea, montarea si instalarea diferitelor constructii metalice pe santierul de constructii
  • face inspectii si reparatii curente pentru a evita defectiunile viitoare
  • opereaza ajustari, asamblari, imbinari, finisari ale usirlor si ferestrelor din interiorul unei constructii
  • realizeaza cofrage pentru turnarea betoanelor
  • creaza constructii metalice provizorii sau definitive si monteaza structurile pentru schele
  • la nevoie, poate executa operatii de vopsitorie.

Insa, in momentul actual, lacatusii mecanici sunt solicitati pentru a interveni cu activitati de intretinere si reparatii/revizii pe loc pentru diferite masini, utilaje sau instalatii industriale. Dar te poti ajuta de cunostintele lor si pentru a realiza diferite constructii de acest tip sau efectueze lucrari de cofrare si decofrare pentru constructiile ce implica beton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.